Takole je nesrečo končal nizozemski F82 M4, opremljen z M Peformance dodatki. Karambolirano vozilo je do sedaj veljalo za enega lepših M4 na Nizozemskem, zato je nastala škoda še toliko bolj boleča.

Usoda se včasih z nami rada poigra. Mehanik, zaposlen pri BMW prodajalcu in serviserju v Renovi, bi verjetno na takšen dan odreagiral boljše, če bi ostal doma v topli postelji. Atraktivnega M4 je odpeljal na lokalno bencinsko črpalko na polnjenje v mesto Breda, ko je nesrečno končal v drevesu. Njegova naloga je bila napolniti rezervoar z gorivom, namenjenim ženskim voznicam, ki so včeraj lahko preizkušale različne bavarske modele.

bmw-m4-mperformance

Ker M4 ni avtomobil, ki bi ga lahko omenjen mehanik vozil vsak dan, se je slednji odločil, da izklopi nekaj varnostnih sistemov in zverino preizkusi. Kot smo že ugotovili v nekaj primerih, M4 ni igračka. Le nekaj napak in kmalu lahko priletimo v kakšno oviro ali jarek.

Očitno zadnjih nekaj dni ni varno voziti BMW, saj je le včeraj voznik testnega prototipa G11/G12 serije 7 prevrnil policijsko vozilo Mercedes-Benz Sprinter. Kaj pa se bo zgodilo z razbitim M Performance M4? Vitalni deli naj bi ostali celi, le sprednja maska je utrpela hujše poškodbe. To je dobra novica za nesrečnega mehanika, ki je iz nesreče odkorakal brez resnejših poškodb.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code