Novi BMW serije 5 je stilsko in tehnološko dovršen avtomobil. Zakaj se ne bi torej pohvalili s tem tudi ko niste pri vozilu?

Takšna je ideja med zadnjim sodelovanjem med dvema nemškima podjetjema; avtomobilskim proizvajalcem BMW in podjetjem s prestižnimi dodatki Montblanc. Kot predmet sodelovanja sta podjetji izbrali pametni ključ vozila, ki sta ga spremenili v lepo ročno uro.

Gre za črn usnjen pašček, ki spominja na uro, pomembno pa je predvsem kaj z njim lahko naredimo. Takšna pametna ura tako nadomesti ključ vozila in postane nepogrešljiv pripomoček kot je Apple Watch ali Fitbit.

V posebno kolekcijo dodatkov k novi seriji 5 spadajo tudi slušalke Bowers & Wilkins – isto podjetje, ki izdeluje avdio sisteme za vozila BMW. Med zanimive dodatke pa sodi tudi BMW Smart Writing Set, ki ga je izdelal Moleskine. Gre za nekakšen digitalni risalnik na katerega lahko s posebnim svinčnikom napišemo ali narišemo želeno. Slednje nato pošljemo na pametni telefon, tablico ali preko sistema Microsoft Office 365 celo na informacijsko-zabavni zaslon v vozilu.

Pametni ključ vgrajen v ročno uro bo na voljo poleti za 430 evrov, slušalke ter digitalni risalnik pa že prihodnji mesec za 150 in 250 evrov.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code