BMW zmaguje tudi v segmentu motornih koles. Tokrat je namreč bavarsko znamko uspešno zastopal BMW Motorrad, ki je v kategoriji "Enduro/Supermoto" na glasovanju bralcev revije PS prejel naziv "Najboljša športna motorna kolesa 2014".

Poleg glavnega naziva se je BMW na zmagovalni oder povzpel še z dodatnimi šestimi uvrstitvami. Katero motorno kolo je odgovorno za zmago? To je BMW R 1200 GS.

ps-motorrad (1)

Drugo in tretje mesto v razredu “Sporty Allrounders” sta si prislužila BMW R 1200 RS in K1300 S, ki sta se izkazala predvsem s kvalitetami športnih motornih koles za dolge razdalje. Tudi BMW S 1000 R je zaradi spoje športnosti in vozne dinamike s strani bralcev prejel urstitel na tretje mesto v kategoriji “Naked“. V kategoriji “Crossover” sta drugo in tretje mesto osojila BMW S 1000 XR in F800 GS, v kategoriji “Sport Motorcycle” pa je S 1000 RR končal na drugem mestu. V glasovanju je sodelovalo več kot 21.000 bralcev revije PS, podelitev pa je potekala 7. maja 2015 v Bad Mergentheimu v Nemčiji.

ps-motorrad (3)

Stephan Schaller, vodja BMW Motorrad, je po podanih uvrstitvah komentiral: ‘“Vesel sem, ko vidim izjemne rezultate, ki so jih naša motorna kolesa dosegla v glasovanju, ki je osredotočeno na športna motorna kolesa. Posebej vesel sem, da je bil BMW Motorrad izbran za najboljšo motoristično znamko ter da je skoraj 20 odstotkov bralcev izjavilo, da bi se odločili za BMW, ko bi kupovali svoje naslednje motorno kolo. To je dokaz, da si ljudje želijo naše znamke in zelo sem hvaležen bralcem PS za vse glasove.”

Vir: BMW

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code