Letošnji Concorso d’Eleganza Villa d’Este je znan predvsem po predstavitvi Hommage koncepta, naslednika legendarne 3.0 CSL. Vseeno pa to ni edina bavarska pridobitev.. tudi BMW Motorrad je predstavil nekaj novega.

Opisan je kot “sinonim za eleganco, moč in razkošje na dveh kolesih,” 101 Concept je elegantno motorno kolo, ki vključuje uporabo ogljikovih vlaken, lesenih podrobnosti, brušenega aluminija, črnih usnjenih sedežev in LED zadnjih luči. Druge pomembne podrobnosti vključujejo športni izpušni sistem in dva shranjevalna prostora z ujemajočo leseno oblogo. BMW Motorrad ekipa je zaenkrat še precej zadržana glede zmogljivosti vozila, potrjeno pa je že, da motorno kolo uuporablja 1,649 kubični šestvaljni motor, ki iz sebe iztisne izjemen navor in se dobro odnese v vseh možnih situacijah na cesti.

concept-101 (12)

” 101 odpira novo poglavje v zgodovini naših konceptnih vozil. Je BMW Motorrad-ova ideja o neskončnih avtocestah in sanjah o svobodi in neodvisnosti. Projekt je bil za nas izjemno zanimiv, saj še nikoli nismo bili vpleteni v takšen potovalni motor. Concept 101 je sinonim za eleganco, moč in razkošje na dveh kolesih,” pravi Edgar Heinrich, vodja BMW Motorrad Design, ki opisuje značaj koncepta.

2 KOMENTARJI

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code