Ambasador BMW Makome in legenda slovenske košarke, Goran Dragić je na Rogli za 72 osnovnošolskih otrok med 29. junijem in 5. julijem organiziral svoj prvi poletni košarkarski kamp.

Kot glavni sponzor je avtohiša Makoma na tem 7-dnevnem dogodku Goranu Dragiču priskrbela kar nekaj zanimivih avtomobilov, BMW serijo 4 Coupe, BMW 320d xDrive Touring in najnovejši model serije 4 Gran Coupe, ki je nase pritegnil veliko pozornosti.

Košarka je predstavljala osrednjo temo kampa in v njenem okviru so bili otroci dvakrat dnevno na treningih. Z Goranom in Zoranom Dragićem in enajstimi pomožnimi trenerji so spoznavali ter nadgrajevali svoje športno znanje košarke, na kampu pa potekalo še veliko število ob-košarkarskih dejavnosti. Tako so namreč otroci lahko spoznali številne Dragićeve prijatelje iz sveta športa, kot so Jure Košir, Marko Milič in Rašo Nesterović. Kamp je z obiskom popestril tudi hokejski zvezdnik in član dvakratnih prvakov lige NHL Los Angeles Kings: Anže Kopitar. “Mladim udeležencem kampa želim navdahniti ljubezen do športa, ki jim bo pomagal premagovati vse ovire v življenju. Šport nas namreč uči predanosti, vztrajnosti, tekmovalnosti, sodelovanja in poštenosti,” je povedal Goran Dragić.

Predstavitev BMW serije 4 Gran Coupe

Po zaključku formalnega dela je sponzor dogodka BMW Makoma pripravil predstavitev novega luksuznega in ekstravagantnega kupeja BMW serije 4 Gran Coupe (F36), ki pa je tako, kot zvezdnik lige NBA, privabil kar nekaj navdušenih pogledov. Skupaj z BMW serijo 4 Gran Coupe sta bila obiskovalcem na ogled tudi BMW serije 4 Coupe in uradno vozilo Košarkarskega kampa Gorana Dragića: BMW 320d xDrive Touring.

BMW serije 4 Gran Coupe: novo merilo elegance in ekstravagance

S svojim novim luksuznim štirivratnim kupejem z štirimi vrati, BMW dokazuje svojo zavezanost k širitvi svoje modelne palete. Po BMW 4 Coupé (kombinirana poraba goriva: 8,4 – 4,6 l/100 km, kombinirani izpust CO2: 197-121 g/km) in Cabrio (kombinirana poraba goriva: 8,4-4,8 l/100 km, kombinirani izpust CO2: 195 – 127 g/km), je Gran Coupe tretji član nove družine BMW serije 4. S svojimi dobro uravnoteženih razmerji je daljši, širši in bolj dinamičen, kot katerikoli model pred njim. BMW 4 serije Gran Coupe združuje dvo-vratnega  kupeja s funkcionalnostjo štirih vrat in velikodušnostjo prtljažnega prostora pod visoko-odpirajočimi se prtljažnimi vrati. Od začetka bo na voljo pet dinamičnih, preciznih in ekonomičnih motornih agregatov: od 105 kW/143 KM v BMW 418d Gran Coupe (poraba goriva mestna/izven-mestna/kombinirana: 5,4/4,0/4,5 l/100 km; kombiniran izpust CO2: 119 g/km) do 225 kW/306 KM v BMW 435i Gran Coupe (poraba goriva mestna/izven-mestna/kombinirana: 11,4/6,2/8,1 l/100 km, kombiniran izpust CO2: 189 g/km) .

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code