BMW je avtomobilska znamka z najmanj nepravilnostmi in je na najvišjem nivoju zanesljivosti.

Tako vsaj pravijo rezultati analize petih miljonov splošnih pregledov, ki jih je izvedel Gesellschaft für Technihe Überwachung (GTÜ). Za dosežek je Stuttgartska inšpektorska organizacija BMW-ju dodelila nagrado “GTÜ Quality Trophy 2014”.

Rezultati iz prakse demonstrirajo visok nivo zanesljivosti. Nagrada je bila podeljena izključno na osnovi objektivnih podatkov. Dve skupini: tri leta in štiri do pet let stara vozila so bila pregledana na osnovi njihovega tehničnega stanja. BMW serija 1 in serija 5 sta dobili še posebej pozitivno izstopajoče rezultate. V kategoriji športnih vozil in kabrioletov je na najvišjem mestu pri splošnem pregledu končal BMW Z4. Na podelitvi nagrad je generalni direktor GTÜ Rainer de Biasi pohvalil izjemno tehnično kvaliteto vozil in tudi dobre servisne storitve, ki jih ponuja BMW.

Nagrada “GTÜ Quality Trophy” je bil ustanovljena skupaj z revijo Auto Zeitung, njihova želja pa je bila objektivno poudariti izstopajočo kvaliteto nekaterih vozil in znamk. Podelitev je potekala v sklopu 27. dogodka Auto Trophy na Hamburg Cruise Center Altona in velja za eno najpomembnejših priznanj te vrste.

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code