Živimo v zelo čudnih časih, ko se iz dneva v dan sprašujemo kaj bomo pa danes počeli, ko nič ne smemo in še bolj pomembno, kako bomo danes zaposlili svoje otroke.

Pouk se izvaja na daljavo, vrtci so zaprti, veliko staršev pa dela od doma. Ja, živimo v čudnih in za nekatere izjemno napornih časih. Kako normalno 8 ur sedeti za računalnikom in delati od doma, ko pa so poleg vseskozi razigrani otroci, ki si želijo vaše pozornosti? Morda je boljše vprašanje, kako jih zaposliti na tak način, da v njih spodbudite vedoželjnost, kreativnost in da se poleg tega še kaj novega naučijo. Vi pa lahko ta čas izkoristite za delo od doma ali ostale stvari.

O tem razmišlja tudi BMW, zato je vsem brezplačno ponudil pobarvanke z njihovimi avtomobili, BMW mestom in celo nekaterimi ikonskimi dirkalniki. Te lahko iz naše galerije, ki smo jo pripravili samo za vas, preprosto natisnete na list papirja in pobarvate. Za lažjo ‘kompozicijo’ so vsa polja tudi oštevilčena, da bodo pobarvane z enako barvo, saj bodo le tako lahko nastale prave mojstrovine.

Morda še bolj zanimivo je poleg pobarvank BMW priložil še papirnati model električnega i3 ter ogromnega BMW X7, ki ga lahko najprej pobarvate, potem izrežete in na koncu še zalepite skupaj ter tako na koncu dobite samostojen 3D model avtomobila. Ni veliko, zagotovo pa se bo ob tiskanju teh pobarvank prebudil tudi otrok v kateremu izmed vas, s čimer seveda ni nič narobe. Vsi smo kdaj pa kdaj radi kreativni, še posebej, če ta kreativnost zajema naše najljubše jeklene konjičke.

1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code