Proizvodnja enako zmogljivih modelov BMW X5M Competition in X6M Competition First Edition bo omejena na samo 250 enot.

Številni proizvajalci avtomobilov uporabljajo oznako “First Edition”, z namenom privabitve potrošnikov k ekskluzivnejši – in nekoliko lepši – različici svojih najnovejših modelov. Bavarski avtomobilski proizvajalec konceptu – kot sredstvo za boj proti enako željni konkurenci – zagotovo ni tuj. Toda ob tej priložnosti BMW vsekakor razteza meje te definicije, ko trgu predstavi “First Edition” po več kot leto dni od uradne predstavitve osnovnega modela.

Omejena modela prinašata še stopnjo več ekskluzivnosti v že sedaj visoko zmogljivo linijo športnih terencev. Dve novi izdaji bosta izdealni v BMW Factory Spartanburg v ZDA. Posebna barva Individual Frozen Dark Silver, ki je ekskluzivno na voljo za navedena modela, prikazuje zunanjost novega BMW X6 M Competition. Barva poudarja prave mišične proporce in M ​​detajle na karoseriji. Izberete lahko tudi barvo Individual Frozen Marina Bay Blue, ki je predstavljena na glamuroznem BMW X5M Competition.

Visokokakovostni barvni zaključki se izvrstno povežejo s krakastimi lahkimi platišči v izvedbi Jet Black, ki je na voljo izključno za First Edition modela. Kolesa – spredaj 21-palčna, zadaj 22-palčna – so opremljena s pnevmatikami mešanih dimenzij. Zunanji slog dizajna vključuje tudi izbrane elemente karoserije, ki so izdelani iz plastike ojačane z ogljikovimi vlakni (CFRP). Tako kot M Carbon pokrovi stranskih vzvratnih ogledal ter pokrova motorja, športni izgled (pri X6M Competition) prav tako izpopolnjuje M Carbon spojler na zadku.

Popolna usnjena obloga BMW Individual Merino v ekskluzivni dvobarvni kombinaciji Silverstone/Midnight Blue zagotavlja, da se notranjost lepo prilega z barvmini zaključki BMW Individual. Črni vložki Alcantare in kontrastni šivi v oranžni barvi Sakhir poudarjajo športne obrise večnamenskih sedežev M. CFRP je predstavljen tudi v notranjosti teh posebnih modelov. Okraski vključujejo notranje obloge iz ogljikovih vlaken, ki so na voljo v posebnem, tržno specifičnem dizajnu. Srebrno obarvani napis “First Edition 1/250” – ki je nanešen na trak iz ogljikovih vlaken – poudarja ekskluzivni značaj modelov posebne izdaje.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code