BMW  Premium Selection je program rabljenih avtomobilov znamke BMW s certifikatom. Avtomobili BMW Premium Selection ustrezajo najvišjim kakovostnim standardom in za kupce predstavljajo varen in zanesljiv nakup avtomobila. Vsi avtomobili vključeni v program imajo preverjeno zgodovino, jamstvo in so skrbno pregledani, saj je na vsakem opravljen temeljit t.i. 360° pregled. Bogat izbor kakovostnih BMW Premium […]

BMW  Premium Selection je program rabljenih avtomobilov znamke BMW s certifikatom. Avtomobili BMW Premium Selection ustrezajo najvišjim kakovostnim standardom in za kupce predstavljajo varen in zanesljiv nakup avtomobila. Vsi avtomobili vključeni v program imajo preverjeno zgodovino, jamstvo in so skrbno pregledani, saj je na vsakem opravljen temeljit t.i. 360° pregled.

Bogat izbor kakovostnih BMW Premium Selection avtomobilov je na voljo pri vseh pooblaščenih trgovcih BMW v Sloveniji.

Avtomobili s certifikatom BMW Premium Selection nudijo:

  •         potrjena zgodovina avtomobila,
  •         BMW Premium Selection jamstvo,
  •         360° tehnični in vizualni pregled avtomobila,
  •         mobilna asistenca ‘BMW Mobile Care’,
  •         jamstvo zamenjave avtomobila,
  •         možnost paketa BMW Service Inclusive,
  •         možnost testne vožnje,
  •         atraktivne možnosti financiranja nakupa avtomobilov.

Vozila BMW Premium Selection navdušujejo s svojo kakovostjo in zanesljivostjo. Vsako vozilo, vključeno v ta program ni starejše od petih let in ima manj kot 120.000 km, ima dokumentirano celotno zgodovino pregledov, vzdrževanj in tehničnih sprememb ter mora opraviti obvezen temeljit pregled 360°.

Vsak BMW Premium Selection avtomobil ima preverjeno zgodovino.  Vsi pregledi, vzdrževanja in tehnične spremembe so dokumentirani, kar novemu lastniku zagotavlja, da je bil BMW Premium Selection avtomobil vedno pregledan s strani pooblaščenega in kompetentnega strokovnjaka.

Na vsakem BMW Premium Selection avtomobilu se izvede 360° pregled, ki vključuje različne sklope. Najprej se preveri in zapiše celotna zgodovina, nato sledi temeljit pregled optičnih standardov zunanjosti in notranjosti. Pregled vključuje tudi zahtevna tehnična merila. Glede na različne kriterije usposobljeni strokovnjaki s pomočjo ustreznih diagnostičnih naprav natančno preverijo platišča in pnevmatike, podvozje, polnila, motor in motorni prostor, celotno elektroniko vozila ter premične dele avtomobila.

Avtomobili iz programa BMW Premium Selection so ob izdaji kupcu odlično pripravljeni in ne potrebujejo vzdrževanja naslednji 12 mesecev oziroma 10.000 prevoženih kilometrov.

V primeru okvare pa je BMW vedno v pripravljenosti, tako po telefonu kot osebno, v tujini in doma. Mobilni servis in usposobljen kader v primeru, da lastniki BMW Premium avtomobilov potrebujejo pomoč na cesti, nudijo zanesljivo podporo.

Program je v Sloveniji pri pooblaščenih prodajalcih  BMW Premium Selection na voljo od leta 2009.  Število zadovoljnih lastnikov avtomobilov iz programa BMW Premium Selection iz leta v leto raste. Vse več je tudi kupcev, ki se ob menjavi avtomobila vnovično odločijo za nakup avtomobila iz programa BMW Premium Selection, saj je ta garancija za brezskrbni užitek v vožnji z vozilom BMW.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code