Že jutri se vrata pariškega motor šova odprejo novinarjem, četrtega okrobra pa javnosti. Bimmertoday že objavlja prve fotografije zakritih BMW modelov. Kakšne predstavitve in novosti lahko pričakujemo od BMW? Glavni zvezdi bosta nedvomno serija 2 Cabrio in novi BMW X6. Vendar je to vse? Nikakor, bavarski inženirji namreč skrivajo še en novi model, sedem sedežno […]

Že jutri se vrata pariškega motor šova odprejo novinarjem, četrtega okrobra pa javnosti. Bimmertoday že objavlja prve fotografije zakritih BMW modelov. Kakšne predstavitve in novosti lahko pričakujemo od BMW? Glavni zvezdi bosta nedvomno serija 2 Cabrio in novi BMW X6. Vendar je to vse? Nikakor, bavarski inženirji namreč skrivajo še en novi model, sedem sedežno serijo 2 Active Tourer. Poleg tega bo javnosti predstavljena tudi nova generacija motorjev za BMW serije 5, BMW Concept X5 eDrive in novosti iz sklopa BMW ConnectedDrive in EfficientDynamics.

paris-motor-show-bmw

Podaljšana različica F45 serije 2 Active Tourer nosi kodno ime F46, njena najbolj opazna razlika od standardnega 2 AT pa je tretja vrsta sedežev. F46 BMW serija 2 namreč dobi dva dodatna sedeža, ki ju lahko zložimo za povečanje tako prtljažnega, kot tudi prostora za potnike. Pričakovano je tudi, da bo streha manj položna, motorje pa si bo delil z manjšim bratom, tako lahko pričakujemo paleto tri in štirivaljnikov. Več fotografij in informacij o novih modelih bo na voljo v naslednjih dneh.

paris-motor-show-bmw2

Vir: Bimmertoday

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code