Kmalu bomo deležni nove zverine iz rok bavarskih mojstrov. Govora je o novem BMW F90 M5. A vse od generacije E60 pogrešamo karavansko različico BMW M5 Touring. Zato tokrat iz srca prosimo: BMW, obudi spet BMW M5 Touring!"

Seveda se na tem področju strinja še marsikdo in prav s tem namenom so fantje pri Bimmerpost vzeli stvari v svoje roke ter s pomočjo računalniškega programa upodobili izjemnega družinskega športnika: BMW M5 Touring!

S pomočjo uradnih fotografij nove serije 5 Touring in predvidevanj o izgledu F90 M5 so tako izdelali popolno kombinacijo športnosti in uporabnosti. Z modelom M5 Touring bi se tako BMW kosal tudi z Mercedes-AMG E63 S Wagon, ki karavanskega športnika še vedno izdeluje.

bmw-f90-m5-touring-render (9)

Na fotografijah lahko vidimo izrazito športne M linije, ki kažejo agresijo in poudarjajo športnost vozila, njegov podaljšan in dvignjen zadek pa daje prostornost ter uporabnost, ki daje vozilu pravi pomen.

Se sprašujete kako izgleda eleganca in uporabnost v kombinaciji z agresivno-športnim izgledom? Oglejte si spodnje fotografije in se prepričajte, da takšen avtomobil na svetovnem trgu preprosto potrebujemo!

BMW, poslušaj želje strank in spet obudi mogočnega BMW M5 Touring!

Vir: Bimmerpost

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code