Brez dvoma gre za eno izmed najbolj unikatnih primerkov BMW M3. Le-tega so pri BMW zasnovali izključno v namen praznovanja 30 let obstoja te različice na ameriškem trgu.

Pred uradnim razkritjem na SEMA dogodku, ki se dogaja v Las Vegasu, Nevadi, je BMW razkril M3 posebne različice American Edition. Gre za en eksluzivni primerek, s katerim praznujejo 30 let obstoja različice M3 na ameriškem trgu. Dizajniran s pomočjo BMW Group Designworks oddelka in obogaten z BMW Individual dodatki bo na voljo tudi za prodajo po končanem dogodku. Zahvaljujoč raznim dodatkom in unikatno barvno kombinacijo nedvomno močno izstopa od drugih M3.

BMWBLOG-BMW-M3-30-Years-American-Edition- (13)

Za osnovo so vzeli M3 Competition Package in ga odeli v Frozen Red II Metallic barvo. M Performance aluminijasta platišča v zlati barvi, razni dodatki rdeče, bele in modre barve in streha ojačana s pomočjo karbona, se brez dvoma odlično podajo barvi vozila. Seveda pa poleg naštetih najdemo še kar nekaj predelav, zaradi katerih močno izstopa. Tu je recimo M Performance Sports nastavljivo vzmetenje, karbonski zadnji spojler in M Performance izpušni sistem z lonci iz titana. Predelave pa se nadaljujejo tudi v notranjosti vozila.

V notranjosti opazimo veliko Merino usnja rdeče, bele in modre barve. Na vzglavnikih najdemo posebne oznake, ki označujejo 30 letnico, unikatne dekorativne elemente armaturne plošče,  Alkantaro in karbonske dodatke. Pozornost zagotavlja tudi M Performance prestavna ročica in kontrastni šivi. Kot že serijski primerek, je tudi ta opremljen z 3,0-litrskim vrstnim šestvaljnim bencinskim motorjev, ki razvije 444 ”konjev”.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code