V razvojni fazi je trenutno že nova generacija serije 6, ki naj bi v prodajne salone prišla leta 2017. O karavanski različici prihajajoče generacije smo pred kratkim pisali, članek si lahko preberete TUKAJ. Ker pa je do leta 2017 še kar nekaj časa, so se za morebitne nestrpne stranke pri BMW odločili oblikovati osvežen obraz za cabrio serije […]

V razvojni fazi je trenutno že nova generacija serije 6, ki naj bi v prodajne salone prišla leta 2017. O karavanski različici prihajajoče generacije smo pred kratkim pisali, članek si lahko preberete TUKAJ. Ker pa je do leta 2017 še kar nekaj časa, so se za morebitne nestrpne stranke pri BMW odločili oblikovati osvežen obraz za cabrio serije 6.

Na testnem vozilu, ki je bilo ujeto v objektiv je razvidno, da so preoblikovane prednje in zadnje luči, ki se sedaj bolj skladajo z oblikovanjem ostalih modelov, ravno tako pa je preoblikovan prednji odbijač.

faceliftšestka
Notranjost se bo verjetno spreminjala bolj malo, morda lahko pričakujemo kakšno novo kombinacijo barv. Motor bo verjetno dobil manjšo nadgradnjo za nekaj več konjskih moči in boljši izkoristek goriva. Prenovljena serija 6 Cabrio bo na voljo prihodnje leto.

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code