Elegantne linije BMW serije 6 Coupe so v trenutni generaciji še dodatno potencirane. Čeprav se ambiciozne cene šestice nagibajo proti BMW seriji 7, pa za visokimi številkami stoji razlog: luksuz na štirih kolesih s športno linijo Coupeja je vse, kar si človek lahko želi.
Ko se preteklost sreča s sedanjostjo – BMW serija 6 Coupe na Vossen platiščih se znajde na “pokopališču” jeklenih konjičkov, ozadje s pozabljenimi avtomobili pa ustvarja ravnovesje z vijolično umetnino. Ne bomo trdili, da se za ledeno vijolično barvo karoserije odločajo samo osebe nežnejšega spola, vseeno pa bi takšen primerek z lahkoto prisodili kakšni ženski navdušenki nad bavarskimi vozili.

BMW_6_series_Vossen_wheels (4)

Kakorkoli, serija 6 je prejela modifikacije, ki se nagibajo h “clean look”-u, saj brez kakršnih koli oznak in s črnimi Vossen CV3 platišči dimenzij 22×9 spredaj in 22×10.5 zadaj, šestica postane minimalistična iskalka pozornosti. Ameriška lepotica je tudi znižana, žal pa ni znano, kakšno vzmetenje uporablja, vse kar je važno trenutno, so odlične fotografije, ki si jih lahko ogledate v spodnji galeriji.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code