S prihodom BMW serije 2 Active Tourer(prihod k nam v mesecu septembru) BMW širi svoj portfelj v nov segment modelov. Novi član zasedbe v razredu kompaktnih premium vozil spretno združuje udobje in funkcionalnost prostora z značilno BMW dinamiko, stilom in eleganco.

Po zgledu modela Coupé tudi Active Tourer kot drugi član nove modelne serije BMW serije 2 s kompaktnimi dimenzijami izžareva športnost iz vseh zornih kotov.


Zunanjost avtomobila z zgolj 4.342 milimetri dolžine, 1.800 milimetri širine in 1.555 milimetri višine navda kompaktne dimenzije z občutkom izjemne prostornosti v notranjosti, s tem pa je model idealen za premagovanje vse številčnejših izzivov urbane mobilnosti. Novi motorji s turbinskim polnjenjem s tremi in štirimi valji, obsežen paket ukrepov BMW EfficientDynamics in odlična povezljivost iz naslova BMW ConnectedDrive so pomembni gradniki užitka v vožnji, ki se osredotoča na športno zmogljivost in izjemno učinkovitost.

Več o omenjenem modelu smo že pisali TUKAJ. Naj povemo še enkrat, da mednarodna predstavitev bo konec meseca julija v Zeldnu (Sölden).


DODANO – 2.12.2014:

Mednarodna novinarska predstavitev BMW serija 2 Active Tourer

Novinarska predstavitev za Slovenijo: BMW serije 2 Active Tourer

Ali so Slovenci rekli NE seriji 2 Active Tourer?

Ali bo varnost Active Tourerja pripomogla še k boljši priljubljenosti?


Cene za BMW serije 2 Active Tourer (september 2014)

cenik

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code