BMW serije 3 generacije E90 je bil predstavljen približno 13 let nazaj, od takrat pa se je na tržišču znašlo ogromno poprodajnih dodatkov, ki lahko močno personalizirajo vozilo.

Vse od uradne predstavitve približno 13 let nazaj so proizvajalci poprodajnih dodatkov za generacije E90/E91/E91/E93 predstavili številne dodatke zunanjosti, možnosti optimizacije motorne elektronike ter aluminijasta platišča. Večina teh dodatkov se od serijskih močno razlikuje in predstavlja čisto drugačne smernice. Nekateri dodatki se modelu lepo prilegajo, drugi pa niti ne. Kam lahko torej štejemo ta primerek s poprodajnim kompletom aluminijastih platišč proizvajalca Z-Performance?

BMWBLOG-bmw-3-series-e90-z-performance-wheels- (8)

Na prvi pogled mogoče ne predstavljajo najboljše izbire, saj močno izstopajo zaradi druge barve. Zunanjost vozila je odeta v črno barvo, platišča pa v Royal Blue. Aluminijasta platišča Z-Performance so sicer zasnovana v Avstriji in imajo TUV certifikat. Spredaj so dimenzije 8,5×19, zadaj pa nekoliko širše s 9,5×19, sicer pa predstavljajo šest krakov. Po ogledu proizvajalčeve spletne stvari ugotovimo, da gre za ZP.10 platišča, ki omogočajo vrsto personalizacije. Kupci lahko izbirajo med številni barvami oziroma laki, najbolj zanimiva barva pa je verjetno stilska Black Chrome. Za komplet štirih aluminijastih platišč ZP.10 v omenjeni barvi boste odšteli 1,440 evrov. Sicer pa imajo v svoji ponudbi vrsto raznolikih aluminijastih platišč v različnih dimenzijah.

 

 

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code