Britanski AutoTrader med uporabniki vsako leto organizira izbor najbolj priljubljenega avtomobila preteklega leta, letos je krona pristala na strehi bavarske serije 3!

BMW G20 serije 3 je eden zadnjih »pravih« beamerjev, saj navzven kot tudi navznoter pooseblja bavarsko dojemanje »ljudskega prestiža«. Je relativno dostopen in za svojo ceno ponuja nemalo kvalitet. Najdemo ga v limuzinski ali karavanski izvedenki. Dizelski štirivaljnik odlično pristoji novemu, bolj odraslemu karakterju novega BMW G20 serije 3 in tako predstavlja avtomobil, ki bo s svojo varčnostjo, zmogljivostjo in udobjem, kos vsem situacijam. Na slovenskih tleh je serija 3 od vedno bila zelo priljubljen model. Z zadnjo generacijo ter prebavljivimi »ledvičkami« pa je tudi na britanskem otočju požel nemalo aplavza.

Toliko avtomobilskih odločitev odloča glava, najsi gre za cenovno ugodnost, uporabnost, tekoče stroške ali podobno. V izboru AutoTrader-ja pa je poleg vseh zavednih dejavnikov, največjo vlogo igralo srce in so tako do izraza prišli avtomobili, ki so množično privlačni ter nekako izstopajo med gnečo.

Seznam kandidatov je dolg, v konkurenci je kar 37 avtomobilov. Vse od modelov kot so Range Rover Evoque in Mercedes-Benz E-Class, ki sta oba dosegla visoko oceno zaželenosti, vendar na koncu sta oba klonila pred vedno priljubljenem BMW serije 3.

Glede na BMW-jeve športne tradicije so bile moč, zmogljivost ter vodljivost ocenjene kot ključne za nadpovprečno privlačnost serije 3. Konsenz uporabnikov je bil, da je odziv na plin neverjeten in splošna zmogljivost serije 3 preprosto osupljiva ter, da te nasmehne vsakič, ko sedeš za volan. Strast za temi izjavami je dovolj jasna, ljubezen do BMW serije 3 pa je med britanskimi vozniki trajna. Skratka nova serija 3 predstavlja več kot opazen napredek v primerjavi s prejšnjo generacijo F30, katero je prehitela v prav vseh pogledih!

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code