Japonsko predelovalno podjetje 3D Design trenutno dela na izdelavi dodatkov za novo BMW serijo 5, ki po njihovi zaslugi izgleda bolj agresivno.

Paket dodatkov, ki ga vidite na fotografijah še ni dokončen, saj je podjetje še v razvoju vseh možnih elementov. Razvoj vseh delov je še v postopku, kar vidimo na fotografijah pa je preizkušanje že narejenih elementov.

Podjetje 3D Design je na področju vozil BMW še kako domače in če lahko sklepamo po preteklih projektih, bo končni paket dodatkov vseboval sprednji podaljšek spojlerja, zadnji difuzor, spojler na prtljažnih vratih in stranke pragove. Vse našteto bo izdelano iz ogljikovih vlaken, kot so to že naredili za druge BMW modele.

Glede notranjosti zaenkrat še ni informacij, a običajno 3D Design v notranjosti zamenja BMW logotip za svoj logo, ki voznika opominja kdo je poskrbel za takšno ekskluzivo vozila.

Poleg nekaj primerkov z dodatki M Performance bo ta paket dodatkov eden prvih, ki bo na voljo posebej za novo serijo 5 G30. Najverjetneje bo končni izgled bolj športen kot serija 5 s programom dodatkov M Performance.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code