Kljub temu, da smo pričakovali večje spremembe, se je podjetje odločilo za popravek manjših in manj opaznih detajlov. Dodali so nove okrasne elemente, nova platišča po zgledu oddelka BMW M, nove barve karoserije. To pa so tudi vse novosti, ki jih je čudovita in izredno elegantna limuzina prejela. Novosti vsekakor izgledajo izjemno, vendar smo od podjetja pričakovali več občutnejših sprememb.

Kljub temu, da je serija 6 na trgu že nekaj časa pa še vedno ostaja eden najlepših, če ne celo najlepši model v BMW ponudbi. Za pomlad 2017 je podjetje naznanilo atraktivne novosti na področju dodatne opreme skupaj z vizualnimi popravki vozila. Slednje opcije so na voljo le za BMW serije 6 Coupé, BMW serije 6 Convertible in BMW serije 6 Gran Coupé. Tako notranjosti kot zunanjosti bodo namenili dodatke, ki bodo poudarili športen karakter zgoraj naštetih treh modelov, so pa spremembe po našem mnenju še vedno preveč neopazne. Verjetno BMW vseeno načrtuje tudi obsežnejše vizualne posodobitve in nadgradnje, ki bodo vsebovale najnovejši bavarski oblikovalski jezik.

P90243328-highRes

BMW je zaenkrat seriji 6 dodal nekaj lepotnih elementov, novost pa je tudi barvni odtenek Sonic Speed Blue, ki je sedaj pri BMW vozilih na voljo prvič. V sodelovanju z M Sport paketom so sedaj BMW serije 6 Coupé, BMW serije 6 Convertible in BMW serije 6 Gran Coupé na voljo tudi z 20-palčnimi lahkimi v dveh barvah. Na platiščih so nameščene odlične pnevmatike z napredno tehnologijo vožnje v sili.

P90243329-highRes

V notranjosti lahko kupec izbere M Sport paket, ki poskrbi za nove okrasne obrobe ter elemente, še posebno športnost pa vsekakor pričarajo ogljikova vlakna, kar zagotovi pravi ambient in avtomobilu primerno kvaliteto. Vsi ti dodatki so bili do nedavnega na voljo le za najmočnejšo športno različico BMW M6. Kot rečeno spremembe občutno izboljšajo privlačnost serije 6, kljub temu, da smo od prenove pričakovali več korenitejših sprememb in izboljšav. Na žalost smo tudi mi razočarani nad skromnostjo, vendar se je BMW zaenkrat odločil le za te spremembe. Do predstavitve nove generacije serije 6 lahko občudujete še vedno zelo privlačno serijo 6, ki ima sedaj še nekaj manjših vizualnih popravkov.

Vir: BMW

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code