BMW serije 7 preoblečen v izjemno unikatno folijo!

0
Vse pogosteje vidimo primerke vozil, ki so s pomočjo unikatnih folij močno spremenjeni. A z zagotovostjo lahko trdimo, da je ta primerek serije 7 izjemno atraktiven.

Oblečen je namreč v folijo s prav posebnim smajlijem, ki sliši na ime ”poop”. Le-ta je tudi eden izmed najbolj pogosto uporabljenimi med današnjimi uporabniki pametnih telefonov iz nam nepoznanih razlogov. Podjetje X Carwrapping je tako kot nalašč za mlajšo generacijo to ekskluzivno folij razvilo in namestilo na BMW 740E. Lastnik vozila je Mr. Polska, popularni ”rap” pevec iz Poljske. Sicer pa, kdo poleg ”raperja” bi se vozil v prestižni seriji 7 odeti v folijo s ”poop” smajliji?

BMWBLOG-BMW-7-Series-Poop-Emoji-predelava-folija (4)

Seveda pa je povsem verjetno, da je podjetje X Carwrapping to predelavo naredilo predvsem iz promocijskih razlogov, saj je njihov video in končni izdelek na spletu povzročil kar nekaj zanimanja. Zagotovo pa je Mr. Polska vsaj nekoliko bolj varen pred tatovi, saj kljub temu, da je BMW serije 7 eden izmed bolj prestižnih vozil na trgu in tako zelo privlačen za tatove, v tej ”preobleki” le ni tako privlačen. Seveda lahko folijo tudi odstranijo, a za to bi bilo potrebno veliko truda, a preden bi ta primerek skrili, bi jih zagotovo že kdo opazil. Dejstvo je, da zardi unikatne foijo tudi močno izstopa in zagotovo privlači veliko šokiranih pogledov mimoidočih.

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code