Nemški avtomobilski proizvajalec vsake toliko časa japonskemu trgu nameni kakšno posebno, omejeno izdajo vozila. Tokrat so le za njih pripravili serijo 7 Rose Quartz Edition.

Kot že samo ime vozila pove, je zunanjost sedmice obarvana s posebnim Rose Quartz barvnim odtenkom, nadeta ima 20-palčna platišča, opremljena pa je s posebnimi materiali in dodatki, ki spadajo v program opreme BMW Individual.

Potniška kabina je v veliki meri odeta v belo Merino usnje, ki se čudovito sklada s prav tako belo alkantaro, v katero je oblečen strop vozila. V vozilu so še vzorec črnega lesa z rdečimi poudarki in v usnje ter les oblečen multifunkcijski volanski obroč. Poleg tega ima prestižna limuzina na pragovih vrat nameščene Individual ploščice, paket udobja v zadnji vrsti, Sky Lounge osvetljeno panoramsko steklo, masažne sedeže s funkcijo gretja v zadnji vrsti ter že v sklopu standardne opreme tudi paket udobja.

bmw-7-series-rose-quartz (2)

Vse BMW serije 7 Rose Quartz različice so osnovane na modelu 750Li. To pomeni, da imajo pod pokrovom motorja nameščen 4,4-litrski osemvaljni motor kateri proizvede 450 konjskih moči in 650 Nm navora. S to močjo od 0 do 100 km/h potrebuje 4,7 sekunde.

Novinec bo svojo premiero doživel 2. novembra na Ritz-Carlton Osaka, kupci pa bodo morali zanj odšteti 20.19 milijona jenov, 193.900 ameriških dolarjev ali okrog 180.000 evrov.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code