BMW se je v najnovejših javnomnenjskih raziskavah, ki sta jih naredili nemški reviji 'CHIP' in 'Auto, motor und sport' znova odrezal zelo dobro, saj je zmagal v kar šestih kategorijah.

Bralci obeh zgoraj omenjenih nemških revij, so vozila znamke BMW spet postavili na prvo mesto v najrazličnejših različnih kategorijah. Sama info-zabavna povezljivostna tehnologija, je znamki BMW prinesla zmago v kar štirih, od skupno enajstih kategorij tekmovanja, ki sta ga pod imenom 2017 Car Connectivity Award skupaj priredili obe reviji. Novi BMW serije 5 je celo dosegel skupno zmago in tako prejel naziv Connected Car of the Year, oziroma povezljivostni avto leta, kjer je prejel kar 35,4 odstotkov vseh glasov, kar je bilo z naskokom dovolj za zmago. To mu je omogočila kopica nove tehnologije, kot so naprimer informacije o prostih parkiriščih, daljinski 3D pregled okolice in komunikacija med avtomobili o mogočih nevarnostih na cesti.

Ravno tehnologija in info zabavni sistem sta, poleg glavne nagrade, bavarcem prinesla še tri dodatne zmage. Bralci revij ‘CHIP’ in ‘Auto, motor und sport’ so namreč kar z 40,9 odstotki izglasovali navigacijski sistem BMW Professional za najboljšega, čemur ne moremo oporekati tudi mi v našem uredništvu. WiFi vroča točka (hotspot), ki omogoča visokohitrostno internetno povezavo za do deset naprav hkrati, je z 28 odstotki glasov zasedla prvo mesto v kategoriji zabavne multimedije, medtem, ko je novi, na dotik občutljiv zaslon, z 23,7 odstotki konkurenci speljal še četrti naslov in sicer tokrat v kategoriji upravljanja in zaslonov.

BMW je ravno tako osvojil srca in očitno tudi oči bralcev obeh revij, saj je presenetil tudi v ‘lepotni’ kategoriji. BMW serije 2 Coupe in BMW serije 4 Coupe sta namreč skupaj z Gran Coupe različico slednjega, ravno tako zasegla najvišji mesti v že sedemnajstem tekmovanju v dizajnu avtomobila po izboru bralcev, ki so sicer izbirali med 88 različnimi modeli, razdeljenimi v 11 segmentov. BMW serije 2 Coupe, je osvojil najvišje mesto v t.i. ‘kompaktni’ kategoriji medtem, ko je šla trofeja za najprivlačnejši avtomobil srednjega razreda, v žep kar dvema bavarskima dvojčkoma in sicer, sta si morala zmago razdeliti BMW serije 4 Coupe in BMW serije 4 Gran Coupe. Pa naj še kdo reče, da bavarci niso zakon.

BMWBLOG-bmw-nagrade (7)

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code