Brez dvoma gre za eno izmed najbolj prestižnih primerkov serije 7, v notranjosti se namreč bohoti le najbolj kvalitetno usnje in lesene plošče iz tik lesa, zunanjost pa je odeta v Damask rdečo barvo.

V namen praznovanja 25 let obstoja BMW Individual programa, je nemška znamka skupaj s sodelovanjem finske ladjedelnice Nautor’s Swan pripravila močno personalizirano M760Li xDrive V12 Excellence različico. Za osnovo so seveda vzeli vozilo z BMW logotipom in ekskluzivno Individual barvo, ki se imenuje Damask rdeča. V notranjosti se bohoti dvobarvna kombinacija Merino usnja v Smoke beli in Criollo rjavi barvi.

BMW je stebriča A in B oblekel v usnje, prav tako tudi dele sedeža, pragove ter dele armaturne plošče. Brez dvoma je končano vozilo eno izmed najbolj prestižnih primerkov serije 7 nasploh! Zavorne čeljusti so pobarvali v barvo karoserije in nadeli Swan logotip, tudi letvica na zadnjih prtljažnih vratih služi kot dekoracija, prav tako z Swan logotipom, ki ga običajno najdemo na strani njihovih jaht.

BMWBLOG-bmw-m760li-nautors-swan- (6)

V notranjosti je Swan namestil tik lesene plošče s posebno gumo, ki omogoča, da se les glede na temperature uspešno razteza. Gre za enake plošče, kot na palubah jaht. V prtljažnih tleh najdemo karbonski kompozit s tik lesenimi ploščami, ki je sicer opremljen z alkantara oblazinjenjem v Smoke beli barvi.

Najdemo tudi ekskluzivne letvice na pragovih in tepihe iz tik lesa, logotip finskega podjetja pa je vgraviran marsikje. Omenjen primerek BMW 760Li , bo javnosti prvič v živo predstavljen naslednji teden na frankfurtskem avtosalonu.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code