Še nikoli do sedaj ni bilo M verzije njihovega modela X3, sedaj pa naj bi skočil direktno na vrh najbolj prodajanih M produktov.

Po dveh generacijah BMW X3 smo sedaj v tretji dočakali tudi pravo M različico. Je hitra in izjemno vznemirljiva, obenem pa se pelje bolje kot naj bi bilo za SUVa te velikosti sploh mogoče. Še celo več kot to. M divizija namreč meni, da bo to njihov najbolje prodajani avtomobil v celotnem portfelju.

Predstavnik BMW Avstralija – Adam Davis je nedavno razkril njihov entuziazem za prodajo omenjenega modela in dejal: “Pričakujemo, da bo X3 M najbolje prodajani M avtomobil v ponudbi.”

Iskreno niti ne vemo zakaj so pri BMW toliko časa čakali z M različico, saj je prvi X3 zapeljal na ceste že več kot desetletje in pol nazaj, obenem pa je bil globalno X3 eden najbolj priljubljenih bavarskih avtomobilov v ponudbi. Glede na to, da si večina strank ne more privoščiti en praktičen avtomobil za vsak dan in enega športnega za sproščanje adrenalina, je tak visoko zmogljivi SUV verjetno kar dobra alternativa. Ravno zato njihova trditev verjetno niti ni tako nezaslišana, še posebej zato, ker sledu modernemu trendu večjega povpraševanja po SUV vozilih nasploh.

Markus Flasch, direktor BMW M divizije je ravno tako podprl to izjavo in dodal še, da bo X3 M zagotovo med najbolje prodajanimi visoko zmogljivimi različicami nasploh, ne samo v M diviziji.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code