Nova generacija modela X3 je za BMW zelo pomembna. V izjemno popularen segment srednje velikih športnih terencev bo kupce prepričal z najnovejšo BMW tehnologijo in odličnimi voznimi lastnostmi.

Nova generacija modela X3 je za BMW zelo pomembna, saj v izjemno popularen segment prinaša svežino in vrsto novih tehnologij, obenem pa se bo BMW tako rešil tudi  prejšnjo generacijo, ki je brez dvoma eden izmed najbolj ”zastarelih” modelov znamke. BMW X3 prejšnje generacija je bil namreč najmanj konkurenčen od vseh segmentov, v katerih BMW tekmuje s svojimi vozili.

BMWBLOG-bmw-x3-v-zivo (6)

BMW se je zato pri razvoju nove generacije modela X3 izjemno potrudil, obljubljajo tudi močno izboljšane vozne lastnosti in najnovejše BMW tehnologije. V različici X3 M40i bo pod pokrovom motorja vgrajen 3,0-litrski prisilno polnjeni vrstni šestvaljni motor, ki ga pri BMW imenujejo z kodno oznako  B58, enak pa je trenutno že vgrajen v model M240i. Razvije 335 konjskih moči, kar bo novemu X3 zagotovo nudilo veliko zabave. Na fotografijah lahko opazimo sicer različico X3 xDrive30d. Le-ta bo predstavljal 3,0-litrski prisilno polnjeni  dizelski vrstni šestvaljni motor, ki razvije 261 konjskih moči, kar  pomeni, da se bo zaradi ogromne količine navora po zmogljivostih verjetno  približal modelu M40i. Omenjeni model ima nameščen tudi M Sport paket, ki mu vsaj na videz zagotavlja robustnost.

BMWBLOG-bmw-x3-v-zivo (4)

X3 30d na fotografijah je bil opažen v mestu, sicer ne vemo zakaj, saj so testiranja že končana, saj ni niti malo ”zakamufliran”. Nam pa brez dvoma ponujajo ”pristen” pogled na nov model.

Vir: BMWBLOG.com

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code