Marsikateri lastnik BMWja X5 M želi svojemu vozilu personalizirati izgled. Glavni razlog je predvsem zelo uspešna prodaja in veliko število vozil na svetovnem trgu. Prav slednje spodbuja lastnike tega vozila, da aktivno prilagajajo svoja vozila svojim lastnim potrebam in željam.

Glede na to, da je BMW F85 X5M velik uspeh med kupci prestižnih, visokozmogljivih SAV (Sport Activity Vehicle) vozil, ni nikakršno presenečenje, da je vedno večje tudi povpraševanje po poprodajni industriji s pomočjo katere si kupci svoje vozilo lahko povsem prilagodijo svojim lastnim potrebam in se tako razlikujejo od ostalih. Ta primerek BMW X5 M je bil prilagojen s pomočjo ameriškega tuning podjetja IND Distribution, ki je specializirano za elegantne in zmogljive BMW projekte.

BMW X5 M sicer poganja 4,4-litrski V8, ki razvije 575 konjskih moči in 750 Nm navora. Ta moč ga postavlja na prvo mesto po moči štirikolesno gnanih BMW v celotni zgodovini bavarskega podjetja. Čista moč sodeluje s prefinjenim inženiringom – tehnologijo M TwinPower Turbo in Valvetronic – kar prispeva k pospešku 0-100 km/h v le 4,2 sekunde. Če stvari postavimo v pravo perspektivo; to je hitreje kot aktualna modela BMW M3 in M4 z ročnim menjalnikom.

A BMW F85 X5 M Gets Upgraded By IND Distribution

BMW X5 M v Black Sapphire metalik barvnem odtenku je prejel premium zmogljivostne in vizualne dodatke. Slednje sestavljajo čudovite IND svetleče črne sprednje ledvičke, sprednji RKP spojler iz ogljikovih vlaken, spremenjen odbijač in zadnji difuzor. Med dodatke spada tudi komplet – ne tako zelo lepih – Velos Solo V 22-palčnih platišč, spredaj in zadaj. Vzmetenje KW Variante 3 omogoča še boljšo vozno dinamiko, hkrati pa občutno izboljša lego velikega X5 M. Eisenmann  evi in športni izpušni sistem skupaj z ECU prilagoditvijo izboljšajo zmogljivost BMWja X5 M, avtomobil je tudi bolj odziven ob pritisku na plin, bistveno pa se izboljša tudi zvok. Celotna galerija slik je na voljo spodaj.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code