Kot, da novi BMW G05 X5 nima že tako dovolj agresivnega videza, ga lahko po novem opremite tudi s kopico M Performance dodatkov.

Novi BMW X5 je bil v širši javnosti zelo dobro sprejet saj je enostavno najboljši SUV, ki ga je znamka BMW kadarkoli proizvedla. Izgleda odlično, ima fenomenalno notranjost, za tiste, ki pa si želite še nekaj dodatnih ‘začimb’ za svoj družinski avtomobil, pa vam od sedaj BMW ponuja tudi novo linijo M Performance dodatkov.

Čeprav je nabor teh M Performance dodatkov pri BMW ponavadi v vseh modelih skoraj identičen, pa novi BMW X5 ponuja nekaj novosti, ki so specifične za ta model. Izberete lahko naprimer set, ‘offroad’ pnevmatik za brezpotja s pripadajočimi robustnimi platišči, kar nam pove, da BMW resnično verjame, da se novi X5 na terenu povsem dobro znajde, kar pa so sicer namignili že v uradnih slikah ob svetovni premieri.

Še vedno se nam te General Grabber pnevmatike zdijo zanimive predvsem iz stališča, da so povsem kontradiktorne temu kar M Performance znamka sploh predstavlja, vseeno pa po našem mnenju na avtomobilu izgledajo odlično. Ne vidimo namreč dosti BMW-jev z robustnimi offroad pnevmatikami, ker znamke BMW pač nihče ne povezuje z zahtevno vožnjo po terenu.

Ostali deli so precej predvidljivi. Zajemajo seveda karbonske dodatke na odbijačih in v notranjosti, karbonske pokrove vzvratnih ogledal, zadnji difuzor, volanski obroč oblečen delno v alkantaro, delno v usnje in še mnogo drugega. Če novemu BMW X5 dodamo čisto vse, lahko že na slikah vidimo, da avtomobil izgleda fenomenalno. Zagotovo se ga ne bi branili zapeljati po blatnih gozdnih poteh, ali tudi v kakšen strmejši klanec.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code