Samo nekaj mesecev pred uradno otvoritvijo, prihajajoči 2015 F85 BMW X5M opažajo na testnih vožnjah pri BMW obratu v Spartanburgu.

Fotograf iz južne Karoline- Palbay je na prizorišču ovekovečil drugo generacijo X5M v vsej svoji veličini. No vsaj približno, saj je avto še zmeraj prikrit s kamuflažnim vzorcem.

Vozilo, ujeto v objektiv je Silverstone II barve in edina dela, ki ju še prekriva kamuflažna barva sta sprednji odbijač z masko in stranski pragovi. Kot že pričakovano, BMW X5M pride z velikim intake kitom, širšim ti. bodykitom, zadnjim difuzorjem in modrimi zavornimi M čeljustmi. Zadaj ima tipične štiri izpušne cevi, spredaj pa LED luči, ki se sedaj spajajo s 3D prednjo masko.

Druga generacija visoko zmogljivega X5M bo po vsej verjetnosti imela prilagojeno različico S63TÜ V8 TwinTurbo iz BMW M5 F10. Poleg standardnega, 560KM motorja, bo BMW dal na izbiro opcijo Competition paketa, ki bo proizvedel 575 konjskih moči. Ista zmogljivost bo na voljo tudi v F86 X6M, ki bo na voljo letošnje poletje.

Tako kot prva generacija, tudi F85 X5 M targetira konkurenčne Mercedes ML63 AMG in Porsche Cayenne Turbo S.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code