Long Beach Blue barva karoserije in Hamannova 23-palčna Anniversary Evo platišča je vse kar potrebujete, da novi X6M postane najbolj v oči padajoče vozilo daleč naokoli.

Težko boste našli vozilo, ki nase privlači toliko pogledov kot F86 X6 M. Izpopolnjena druga generacija SAC-a münchenskega podjetja ponuja velikost, razkošje in hitrost. Njegov samozavesten izgled je izpopolnjen z izjemnim Long Beach Blue odtenkom, ki ga poleg njega uporabljata še BMW X4 M40i in BMW M2.

bmw-x6m-hamann-anniversary-evo (6)

Seveda tako kot vsi člani BMW M družine tudi X6 M prejme veliko pozornosti poprodajnih podjetij. Med njimi je tudi nemški Hamann, ki je skupaj z DS Automobiles & Auto Works izpopolnil že tako dovršeno vozilo. 23-palčna Anniversary Evo platišča s svojim klasičnim izgledom delujejo v kombinaciji z novim vzmetenjem, ki vozilo tudi zniža. Zaenkrat pod pokrovom motorja še ni sprememb, kmalu pa bo na voljo nov izpušni sistem in nadgradnja zmogljivosti, s katero se bo 575 konjskih moči iz 4,4-litrskega V8 povzpelo na nove nivoje.

V Sloveniji boste za novi X6 M odšteli od 159.600,00 €, Hamannova platišča pa bodo vašo denarnico olajšala še za dobrih deset tisočakov.

Vir: BMWblog

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code