BMW ne preseneča le v avtomobilizmu in z motornimi kolesi, temveč napredne izdelke predstavlja tudi v svetu kolesarjenja.

Zahvaljujoč napredni tehniki, ki omogoča veliko zmogljivosti pogonskega sklopa v praktičnem ohišju, novi BMW Active Hybrid e-bike predstavlja uporabno tehniko v premišljenem dizajnu. Električni motor razvije 250 vatov in 90 nevtonmetrov navora, 502 Wh baterija pa omogoča do 100 prevoženih kilometrov. Tako kot električni motor je tudi baterija integirana kar v aluminijast okvir.

Kolesar lahko nastavlja pomoč električnega motorja s pomočjo naprednega zaslona, na katerem se poleg nastavitev izpisujejo tudi vsi pomembni podatki o stanju kolesa. Na voljo so štirje vozni profili od ECO, ki zagotavlja do 50 odstotkov pomoči, pa vse do TURBO voznega načina, ki pomaga vse do 275 odstotkov. Končna hitrost je omejena na 25 kilometrov na uro.

BMWBLOG-bmw-active-hybrid-ebike-1 (1)

Ker gre za ”lifestyle” izdelek, je BMW veliko pozornosti dal tudi na micro USB priključek in Bluetooth vmesnikom, da lahko kolesarji povežejo svoj pametni telefon kar s kolesom. Na voljo je v Frozen Black ali Arctic Silver barvi, spredaj in zadaj v blatnik nameščena LED luč pa ne služi le odlični vidljivosti in varnosti, temveč tudi stilskemu dizajnu.

Kolo omogoča nastavljiv sedež po višini in prilagodljiva bočna krila, kar pomeni, da bo vsak kolesar kmalu našel sebi primeren prostor za sedenje. Le tako bo ravnotežje med hitrim zaviranjem in pospeševanjem najbolj stabilno. Active Hybrid e-bike je lahko vaš za 3,400€, na voljo pri vseh pooblaščenih BMW prodajalcih.

1 komentar

  1. Where in Slovenia I can buy a BMW Active Hybrid e-bike at the price of 3.400 €?

    It should not be an online purchase since I do not live in Slovenia, but brick and mortar store where you can enter the store and get out with paid bike? THANK YOU IN ADVANCE

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code