Domišljija nima meja. To dokazuje naslednja preobrazba BMW Z4 M. Druga svetovna vojna Nemcem ni ravno v ponos, vendar dejstvo ostaja, da je njihova tehnologija že dolga desetletja ena najboljših na svetu.

Pa naj se gre za letala, ali pa avtomobile. Rusko tuning podjetje RTC se je odločilo Z4 preobraziti po navdihu nemškega lovskega letala, pozornost do detajlov je res izjemna, kar lahko dobro vidite na spodnjih fotografijah.

BMW-Z4-M-by-RTC-6 (1)

Poleg barvne preobrazbe RTC roadsterju dodajo tudi Brembo zavore, škarjasta vrata in povsem nov zvočni sistem. Tudi notranjost je spremenjena s sivo-oranžnim oblazinjenjem, volanom, prestavno ročico, armaturno ploščo in celo preprogami.

BMW-Z4-M-by-RTC-7

Ruski predelovalec se je torej upal narediti nekaj, kar verjetno Nemcem niti ne pride na pamet, počastili so izjemno nemško gradnjo strojev med drugo svetovno vojno z uporabo moderne tehnologije modela BMW.

notranjost-vrata

Focke-Wulf Fw 190 Würger (srakoper; tudi mesarska ptica) je bilo enosedežno, enomotorno lovsko letalo v uporabi nemške Luftwaffe in eno najboljših letal svoje kategorije tistega obdobja. Skupaj je bilo izdelanih več kot 20.000 letal, večina pa jih je bila v uporabi med drugo svetovno vojno. Od teh letal je bilo okoli 6.000 lovskih bombnikov. Proizvodnja se je pričela leta 1941 in nadaljevala do konca vojne, letalo pa so izdelovali v več kot 150 različicah.

2_25

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code