BMW je takoj ob predstavitvi novih modelov X5 M in X6 M že predstavil tudi M Performance linijo dodatkov za ta dva modela in večjega X7.

Pri BMW pravijo, da so vsi dodatki so oblikovani z mislijo na vizualno privlačnost in športne karakteristike. Linija vsebuje vse od vizualnih dodatkov, do komponent, ki dejansko izboljšajo zmogljivosti avtomobilov. Če začnemo pri zunanjosti, lahko X5 M in X6 M opremimo z množico karbonskih komponent z ‘high-gloss’ zaključno plastjo.

Stranke si v obeh modelih lahko omislijo druge (tudi osvetljene) ledvičke, dodatke za pragove, zadnji karbonski difuzor in zadnji spojler, samo pri X5 M pa lahko dodamo še črna ‘zakrilca’, ki lepo sodelujejo skupaj z zadnjim spojlerjem. Poleg karbonskih dodatkov lahko izberete še stransko črto v t.i. frozen barvi, ki poteka vodoravno preko obeh stranskih vrat. X7 je nekoliko drugačen, saj  ima lahko črne stranske črte v obliki črke L, ki lepo pristojijo opcijskim pokrovom zunanjih ogledal iz karbonskih vlaken.

Če se prestavimo v kabino lahko pri X5 M in X6 M izberemo M Performance volanski obroč v delni alkantari, ki ima lahko opcijsko namesto usnja tudi karbonske dodatke. Ravno tak volanski obroč kar kliče po opcijskih karbonskih prestavnih ročicah, ki naj bi zagotavljale še boljši občutek ob ročnem prestavljanju. Notranje dodatke zaključijo še M Performance tepihi in stopalke iz nerjavečega jekla, ki jih BMW opiše kot izjemno lične dodatke z navdihom iz motošporta.

V kolikor vas zanimajo dodatki, ki v kakršnikoli meri izboljšajo zmogljivosti avtomobila, lahko X7 opremimo z enakim zavornim sistemom, kot ga najdemo v X5 M in X6 M. Ta ima večje in lažje zavorne diske, ki močno izboljšajo zaviranje, poleg tega pa boste verjetno želeli tudi opcijska 22 palčna platišča.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code