Pa je naokoli že drugo leto… 731 dni člankov, 731 dni izkušenj, spoznavanja novih ljudi in predvsem druženja z najboljšo znamko na svetu: BMW!

Ekipo BMWBLOG-a je v začetku leta 2014 združila ljubezen do BMW vozil in niti sanjalo se nam ni, da bomo že v dveh letih pridobili tako veliko bazo bralcev in ljubiteljev bavarske znamke.

bmwblog slovenija

Naše delo je brezkompromisno. Če se pojavi zanimiva novica bomo storili vse, da se pojavi na naši spletni strani in na Facebooku v najkrajšem možnem času. Tudi če je vikend, tudi če so prazniki, Novo leto, Božič… sredi noči ali sredi dneva. To je ena od lastnostni, ki nas ločuje od ostalih slovenskih spletnih medijev. Smo ljubitelji težke kategorije…to pomeni, da nas prvotno k delu žene neizmerna ljubezen do avtomobilizma, zaslužek pa je sekundarna želja… in tako to mora biti.

bmwblog slovenija 2016

Nas začetek je bil (pričakovano) počasen; meseca maja 2014 smo imeli skupaj le 2.800 obiskov. Potem pa so se stvari začele premikati na bolje. Kmalu smo prilezli na neko solidno povprečje in decembra 2014 smo imeli že 55.000 obiskov. Prvi mesec leta 2015 pa smo dosegli rekorden obisk na spletni strani, 60.000 bralcev. Z januarjem 2016 smo spet premaknili meje in številka se je povzpela na 67.653 obiskovalcev. Prenovili smo spletno stran, jo izboljšali, dodali več vsebine jo naredili prijaznejšo uporabniku. Načrt za letošnje leto je še uredtev spletne strani za mobilnike in tablice.

Kaj smo dosegli v dveh letih delovanja:

  • Smo glavni vir BMW novosti v Sloveniji
  • Objavili smo kar 1.908 prispevkov
  • Prispevki so bili ogledani 1.752.697-krat
  • Edinstvenih obiskovalcev je bilo 1.023.687
  • 9.436.147 ogledanih strani
  • Povprečni čas obiska bralca je 2 minute in 14 sekund
  • 55% bralcev nas obišče iz socialnih omrežij, 30% direktnih, 15% iz iskalnikov
  • 66,1% bralcev se je ponovno vrnilo na stran
  • Naša Facebook stran BMWBLOG.si ima že preko 20.500 všečkov in vsaki mesec narašča za približno 1000 všečkov
  • itd…

V prvem letu delovanja smo prehodili tudi precej trnovo pot, vendar nas to ni ustavilo. V drugem letu delovanja smo postali še vztrajnejši in odločnejši da naredimo še korak naprej. Trdo delo se nam je obrestovalo in dragi bralci hvala vam za vašo podporo. Še naprej imamo načrt omogočati zanimivo in uporabno vsebino slovenskim ljubiteljem BMW znamke, zato ostanite z nami in skupaj bomo pokazali kaj pomeni biti pravi BMW ljubitelj.

Sledite nam lahko na:

Kot smo omenili lanskega leta na ta dan, smo z decembrom 2015 ustvarili novo spletno stran, katera združuje ljubitelje vseh avtomobilskih znamk: AVTOBLOG, tako da ste vljudno vabljeni nam slediti tudi na facebook omrežju AVTOBLOG Slovenija.

Dragi bralci še enkrat hvala za zaupanje in vašo podporo.

1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code