Pa se je obrnilo še eno leto, leto polno zanimivih, adrenalinskih, avanturističnih, zahtevnih in celo napornih dni. Za nami je 1096 dni pisanja člankov, 1096 dni izkušenj in prav toliko dni preživetih v takšni ali drugačni družbi z znamko BMW.

Ekipa BMWBLOG je v začetku leta 2014 prišla na idejo, da bi svojo ljubezen do znamke BMW ovekovečili na lastni spletni strani, ta ideja se je razvijala in kmalu je luč sveta ugledala prva spletna stran, ki je uradno zaživela 6. maja 2014, na današnji dan pred tremi leti. Kljub vsem idejam se nam ni niti sanjalo, da bomo v teh treh letih pridobili toliko zvestih bralcev, ljubiteljev bavarske znamke.

bmwblog-slovenija-spletna-stran (2)

Trudimo in želimo si, da bi svoje delo opravljali čimbolj kvalitetno in po svojih najboljših močeh. Zanimivo novico želimo objaviti na naši spletni strani in Facebook strani v najkrajšem možnem času, pa naj bodo prazniki ali vikend, sredi dneva ali sredi noči. Prav ta lastnost nas ločuje od drugih številčnih slovenskih medijev, saj želimo biti boljši in čimbolj ažurni. Prvotna obveza nam je napisati zanimive in privlačne novice, ljubezen do avtomobilizma pa nam to željo lajša.

Nas začetek je bil pričakovano počasen; meseca maja 2014 smo imeli skupaj le 2.800 obiskov. Potem pa so se stvari začele premikati na bolje. Kmalu smo dosegli neko solidno povprečje in decembra 2014 že imeli 55.000 obiskov. Prvi mesec leta 2015 pa smo dosegli rekorden obisk na spletni strani, 60.000 bralcev. Z januarjem 2016 smo spet premaknili meje in številka se je povzpela na 67.653 obiskovalcev. Prenovili smo spletno stran, jo izboljšali, dodali več vsebine jo naredili prijaznejšo uporabniku. Načrt za letošnje leto je še prenova in ureditev spletne strani za mobilnike in tablice, kar je bilo sprva načrtovano za današnji dan. Žal se vse ni izšlo po načrtih in bomo zato novo, še dodatno izboljšano spletno stran razkrili v roku enega meseca.

bmwblog-slovenija-spletna-stran (1)

Kaj smo dosegli v treh letih delovanja:

  • Smo glavni vir BMW novosti v Sloveniji
  • Objavili smo kar 2.568 prispevkov
  • Prispevki so bili ogledani 2.459.162-krat
  • Edinstvenih obiskovalcev je bilo 1.767.407
  • 15.817.627 ogledanih strani
  • Povprečni čas obiska bralca je 2 minute in 16 sekund
  • 58% bralcev nas obišče iz socialnih omrežij, 30% direktnih, 12% iz iskalnikov
  • 69,4% bralcev se je ponovno vrnilo na stran
  • Naša Facebook stran BMWBLOG.si ima že preko 30.100 všečkov in vsaki mesec narašča za približno 1000 všečkov
  • itd…

V začetku je bila začrtana pot zahtevna in trnava, a iz leta v leto smo bolj trdo odločeni, da bomo zmogli in vztrajamo v svojem delu, saj vemo, da to delamo za vas, naše bralce. Trdo delo se je vsekakor obrestovalo, saj smo tudi z vašo pomočjo dosegli zavidljive številke. Še naprej vam bomo nudili zanimivo, atraktivno in zabavno vsebino iz sveta vozil BMW, zato vas vabimo, da z nami ostanete tudi v prihodnje, saj bomo skupaj dokazali kako močna skupnost smo lahko ljubitelji znamke BMW.

bmwblog-slovenija-spletna-stran (3)

Vabljeni ste, da nam sledite na:

Decembra 2015 je z delovanjem začela tudi spletna stran, kjer so na voljo najzanimivejše novice iz sveta avtomobilizma: AVTOBLOG. Vljudno ste vabljeni, da spremljate tudi omenjeno stran, ki je trenutno v polnem zagonu, vabljeni pa tudi, da jo všečkate na Facebook omrežju AVTOBLOG Slovenija.

Dragi bralci, iz srca se vam zahvaljujemo za vašo podporo in zaupanje. Hvala vam ker ste!

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code