Drage bralke in bralci BMWBLOG.si zaključili smo še z enim uspešnim letom, to pa so bili najbolj brani članki v letu 2018.

Leto 2018 je za nami in rečemo lahko, da je bilo tudi za nas izjemno uspešno. Napisali smo kar 676 člankov izmed katerih pa smo izbrali 10, ki ste jih imeli najrajši in so tako v lanskem letu 2018 prejeli največ ogledov.

Tako kot je lansko leto zaznamoval predvsem prihod nove serije 5, pa smo bili letos deležni prenekaterih novih modelov, vključno s pošastnim BMW M5, ki je prejel tudi največ ogledov med vsemi testi. Seveda je od vseh novih modelov najpomembnejši novi BMW serije 3, sledi pa mu novi kupejevski zastavonoša BMW serije 8. Zapostaviti ne gre niti terenske sekcije novih bavarcev, kjer smo bili deležni prave ofenzive začenjši z novim BMW X2 sledila pa sta mu tudi večja BMW X4 ter BMW X5.



Pa si poglejmo 10 najbolj ogledanih člankov lanskega leta, seveda v obratnem vrstnem redu:

10. mesto

Ljubljanski trgovec A-Cosmos s prvim primerkom BMW M4 Edition Performance v Sloveniji!

V ljubljanski salon trgovca A-Cosmos je prispel prvi primerek BMW M4 Edition Performance v Sloveniji, vam pa je bil bolj zanimiv od vseh ostalih različic bavarskih športnikov vključno z M3 CS in M4 CS. Pa ste si ga ogledali tudi v živo?

Število ogledov: 22.890



9. mesto

OPAŽENO v Ljubljani: Ujeli smo jo, prva M850i pri nas!

Verjetno ne potrebujemo posebne razlage, zakaj je bil ta članek tolikšna uspešnica. Trenutek, ko je na slovenska tla zapeljal prvi primerek BMW M850i pri nas, smo še isti dan delili z vami in odziv je bil odličen Sedaj smo avtomobil tudi že preizkusili in lahko potrdimo, da BMW M850i je tako dober kot izgleda.

Število ogledov: 27.927



8. mesto

Kako pravilno negovati vaš avtomobil znamke BMW?

V sodelovanju s podjetjem Avtokozmetika Kristal, smo za vas pripravili članek o negi vašega jeklenega konjička. Za primer smo uporabili kar podaljšano hibridno različico BMW serije 7, ki je zagotovo predstavljala velik izziv tudi za izkušene mojstre Avtokozmetike Kristal. Zagotovo nekaj, kar se splača ponovno pogledati.

Število ogledov: 30.605



7. mesto

Prvi slovenski “Track day” na novem dirkališču je pod streho!

Da, pisali smo tudi o prav vseh trackdayih na ‘novem’ slovenskem dirkališču Gaj na katerih smo bili na prav vseh tudi prisotni. Pa vendar je največ uspeha požel prav prvi, saj je bil to dan, ko lahko rečemo, da je na novo zaživel slovenski avtomobilizem za nas, prave entuziaste! Komaj čakamo pomlad in z njo tudi prve trackday-e v 2019.

Število ogledov: 32.009



6. mesto

Z domačih cest: Kako iz povsem običajne ‘trojke’ narediti tako mojstrovino?

Po dolenjskih cestah se že kar nekaj časa vozi ‘mojstrovina’ mojega prijatelja, ki je bil tako dober, da mi je avtomobil dovolil peljati, fotografirati in o njem napisati prispevek. Avtomobil je zanimiv ravno zato, ker je bil ‘narejen’ iz povsem osnovnega BMW 320d z Advantage opremo. Odziv je bil še mnogo večji kot veleva število ogledov, saj smo prejeli neverjetno veliko zanimanja v smislu: kako je pa to naredil? Kakšen izpušni sistem je pa uporabil? Kje je dobil navigacijski sistem? itd. Da o odzivu na socialnih omrežji niti ne govorimo. Zagotovo si zasluži mesto v top 10.

Število ogledov: 36.578



5. mesto

Prvi BMW F90 M5 že neslavno končal na boku!

Seveda pri nobenem seznamu 10 najbolj branih člankov ne gre brez vsaj ene nesreče. Tokrat je vso ‘slavo’ požel nesrečni voznik, ki je neuradno kriv za prvo ‘totalko’ novega BMW F90 M5. No vsaj nekje je zmagal saj si je prislužil mesto v top 5 najbolj branih člankov preteklega leta.

Število ogledov: 38.120



4. mesto

Vozniki znamke BMW tudi uradno najnesramnejši na cesti!

Za voznike vozil znamke BMW nekako že pregovorno velja, da smo na cesti izjemno nesramni, živčni in neotesani. Zato verjetno ni nobeno presenečenje, da ste članek, ki je vseboval rezultate uradne ankete in to potrdil, vzeli za ‘svojega’. Na naši Facebook strani se je vnela tudi prava besedna vojna.

Število ogledov: 41.674

 



3. mesto

SVETOVNA PREMIERA: Novi BMW G20 serije 3!

Kot sem že v uvodu dejal, se je v lanskem letu zgodila premiera povsem nove generacije BMW serije 3, na kateri smo bili v Parizu tudi sami prisotni. Avtomobil je zaenkrat izpolnil prav vsa naša pričakovanja, komaj pa čakamo, da ga tudi sami preizkusimo.

Število ogledov: 43.386



2. mesto

Pot do najlepšega BMW E34 525i v Sloveniji?

Uspešnost tega članka govori sama zase. Trnova pot projekta, ki mimogrede še sedaj ni povsem zaključen, saj bo dobil novo, še močnejše srce, se je obrestovala. Rezultat večletnega dela mojega dolgoletnega prijatelja, je verjetno najlepši BMW E34 525i pri nas. Tudi slike mu ne naredijo pravice, saj je avtomobil v živo še lepši, pozornost do najmanjših detajlov pa je neverjetna. Ko bo dokončan mu še en članek in fotografiranje zagotovo ne uideta.

Število ogledov: 44.616



1. mesto

Lidl kmalu z ugodnimi rabljenimi BMW vozili!?

Da, tudi mi smo debelo pogledali, ko smo videli to novico, pa vendar je resnica nekoliko drugačna. Veletrgovska veriga, ki na leto kupi okoli 10.000 avtomobilov, je zaradi večjega popusta zamenjala dobavitelja službenih vozil iz Audija na BMW, te avtomobili pa se potem po pol leta uporabe prodajo. Tako ima Lidl dejansko na voljo več tisoč rabljenih vozil znamke BMW za kar pa nameravajo odpreti kar svojo ‘Lidl’ prodajalno rabljenih avtomobilov. Zanimivo mar ne?

Število ogledov: 51.523



Še enkrat vam hvala za vašo zvestobo, v letošnjem letu pa vam obljubimo še več zgodb, testov in ostalih novic s sveta te bavarske znamke.

Vse dobro in uspešno v letu 2019 Vam želi ekipa BMWBLOG Slovenija!

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code