Po slikah sodeč je nova notranjost kot je pri BMW vozilih znano usmerjena k vozniku, saj je ravno voznik najpomembnejši predstavnik v vozilu. Sedaj lahko končno vidimo nove fotografije notranjosti v prototipu BMW serije 8 Coupe.

V primerjavi s konceptom bo BMW serije 8 Coupe veliko bolj radikalen. Mnogi detajli iz koncepta bodo opuščeni ali spremenjeni. Osnovan ideja in samo oblikovanje pa je ostalo zelo podobno tudi pri serijskem avtomobilu, kar je izredno dobro in pohvalno. Če gledamo avtomobil kot celoto lahko zagotovo rečemo, da so proporci zelo lepo usklajeni in se med seboj povezujejo. Dolg pokrov motorja, elegantno spuščajoča streha, elegantno raztegnjene sprednje luči in velike ledvičke na nosu vozila dajejo tipičen kupejevski ter zelo agresiven izgled.

bmw-6-series-8-series (4)

Notranjost je zato veliko presenečenje. Sedeži so zaenkrat še sposojeni iz serije 3 F30. Armaturna plošča je obrnjena k vozniku, v nekaterih pogledih pa celo spominja na BMW serije 8 E31. S svojo usmerjenostjo je vse zares fokusirano na voznika, ki je popolno vključen v premium kabino. Nova je tudi klimatska naprava, ki izgleda kot da se zgleduje po tisti v podznamki BMW i.

Mnogi BMW oboževalci že nestrpno pričakujejo nov model prihodnosti, BMW serije 8. BMW serija 6 je tako postala le GT različica, njeno vlogo pa prevzema serija 8. S tem se status tega elegantnega kupeja uvršča še mnogo višje kot do sedaj. Nova serija 8 bo namreč najvišje uvrščena BMW serija do sedaj in pričakovanja so upravičeno visoka.

V spodnji galeriji primerjajte notranjost prototipa s konceptom.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code