Se še spomnite računalniških upodobitev, ki so dvignile toliko prahu kot še nobena predelava za X6 doslej? Sedaj se je nemško poprodajno podjetje ponosno predstavilo z vranje črnim bavarskim mišičnjakom!

Ekipa oblikovalcev in inženirjev Lumma design je že dolgo nazaj predstavila svoj projekt, osnovan na novi generaciji X6 F16. Njegova popularnost se je povečala v trenutku, ko so objavili prve računalniške upodobitve. Kontroverzna predelava je vse prej kot umirjena, vendar so jo po fotografijah sodeč od začetne faze vseeno nekoliko omilili.

lumma-design-f16-x6 (15)

Situacija je zelo podobna tisti z nedavno predstavljenim Alpine White X5, ki je prišel pod roke podjetju A.R.T. Obstajata dve možnosti: ali vam je predelava zelo všeč, ali pa vam je ekstremno pretirana. Morda se pri Lumma Design kakšna mnenja spremenijo zaradi popularnosti podjetja, ki entuziaste na svojo stran pridobi že s svojim imenom.

lumma-design-f16-x6 (7)

Kakorkoli, pred vami se bohoti X6 z popolnoma novim sprednjim odbijačem, ki je širši in nižji od originalnega. Zračne reže na straneh in pokrovu motorja pripomorejo k ekstremnemu izgledu, njegova “zadnjica” pa je prejela nenavadne izpušne cevi z difuzorjem, ki spominjajo na oči tarantele. Izgled je izpopolnjen z 22-palčnimi platišči in razširjenimi blatniki.

lumma-design-f16-x6 (36)

Seveda X6 xDrive50i ni ostal brez nadgradnje motorja, ta naj bi dvotonskemu orjaku prinesla 550 konjskih moči in 792 Nm navora. Uradni cenik še ni bil objavljen, po neuradnih informacijah pa naj bi se skupna vsota predelave gibala nad 30.000,00 evri!

[sam id=”13″ codes=”true”]

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code