Vsekakor gre za enega izmed najbolj brutalno predelanih primerkov modela X6 M, ki pa se trenutno nahaja v največjem BMW salonu na svetu v Abu Dhabiju.

Zagrizen BMW navdušenec si je namesto novega Lamborghini Urusa po svojih željah raje naročil model X6 M. Seveda pa ne gre za navaden primerek, ampak za enega izmed najbolj brutalnejših primerkov tega vozila, ki smo jih kdajkoli videli. Predstavlja skoraj vse dodatke, ki jih je na takšnega športnega terenca tudi moč namestiti, seveda pa obstajajo še bolj brutalne predelave. BMW X6 M v Alpine White barvi je bil deležen obsežne predelave. Namestili so mu komplet odbijačev podjetja 3D Design, kar vključuje sprednji podaljšek odbijača, športne pragove, zadnji difuzor in spojler na prtljažniku. Vsi kosi so skrbno izdelani iz karbonskih vlaken, vse to pa dopolnjuje še karbonski pokrov motorja proizvajalca Manhart. Le-ta z zračniki seveda zagotavlja odlično hlajenje zmogljivemu 4,4-litrskem V8 motorju.

BMWBLOG-bmw-x6m-m-performance-ac-schnitzer-abu-dhabi (20)

Sicer je možno, da so tudi motor nadgradili z M Performance ”power kitom”, ki zagotavlja večjo moč motorja, iz 575 ”konjev” na več kot 600! Vsekakor pa opazimo vse M Performance dodatke, ki zaradi črne barve zagotavljajo odličen kontrast s samo barvo vozilo. Vozilu so namestili karbonske pokrove ogledal, črne ledvičke, bočne nalepke, črne elemente na sprednjem odbijaču in črno folijo na streho. Izstopajo tudi 23-palčna aluminijasta platišča podjetja AC Schnitzer. Verjamemo pa, da je kupec zagotovo odštel veliko denarja, odleglo mu bo pa potem, ko bo zaslišal zvočno kuliso V8 motorja skozi Akrapovič izpušni sistem.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code