Nekateri pravijo, da moči ni nikoli dovolj in tudi pri AC Schnitzer mislijo tako. Poleg moči pa mora avtomobil tudi izgledati popoln in za to je tokrat poskrbel European Auto Source.

European Auto Source (EAS), ki prihaja iz Kalifornije je tokrat v svoje roke vzel BMW M4, ki ga je brutalnega že naredil nemški predelovalec AC Schnitzer. M4 je imel na sebi že pred EAS nameščene M Performance in AC Schnitzer aerodinamične nadgradnje in dodatke.

Vse skupaj se začne s čudovitim Austin Yellow barvnim odtenkom, na katerega je ACS namestil sprednji spojler, stranska krilca na sprednjem odbijaču, zadnji difuzor in dirkaški zadnji spojler. Avtomobil ima že v originalu nameščene M Performance črne stranske zračne reže, stranska ogledala ter sprednje ledvičke.

bmw-m4-acs4-eas (3)

V notranjosti so bili nameščeni Sparco športni sedeži in poln AC Schnitzer paket dodatkov, ki vsebuje aluminijasto ročko ročne zavore, aluminijaste stopalke za plin in zavoro, počivalo za nogo in črne tepihe. BMW GTS volanski obroč in merilniki AWRON poudarijo športni karakter te osupljive predelave.

Seveda je avtomobil prejel tudi nadgradnjo moči. Po zaslugi ESS Stage II Turbo nadgradnje in Stage II ECU skupaj z aluminijastim Evolution Racewerks in Eventuri oglikovega-kevlar zračnega sistema je ACS4 M4 zmožen proizvesti kar 600 konjskih moči. Šest batne zavore Sparta Evolution TS260X Triton BBK pomagajo ustaviti to mogočno zverino tudi ko doseže visoke hitrosti.

ACS4 sicer sedi na 20 palčnih AC Schnitzer platiščih mer 9.0Jx20 in 10.0Jx20, ki so obuta v odlične Pirelli P Zero Nero Tires pnevmatike (265/30R-20 – spredaj, 295/30R-20 – zadaj).

Oglejte si fotografije lepotca in izberite novo ozadje za svoj računalnik ali telefon.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code