Verjetno ni boljšega občutka kot imeti v svoji garaži lasten izdelek, ki je plod mnogih let fizičnega dela, odrekanja in zapravljenega denarja. Vožnja s takšno ljubeznijo je nekaj povsem unikatnega, takšnemu občutku pa redko kaj sedeže do kolen.

To je občutek, ki ga vsak dan doživlja Carter Kelly Kramer v svojem bučno oranžnem 1976 BMW 2002. Najnovejša epizoda Petrolicious tokrat predstavi BMW 2002, na katerem je njegov lastnik za renovacijo in modifikacije zapravil približno štiri leta, njegova zgodba pa je še mnogo daljša. Tako kot vsi izjemni avtomobili tudi oranžen starodobnik ni imel lahke zgodovine: Kramer ga je kupil v grozljivem stanju, z njim pa je imel tudi nesrečo, v kateri je bilo poleg zvite pločevine uničeno mnogo vitalnih delov. Zaradi odhoda na univerzo ga je po nekaj letih slabega uspeha renovacij prodal.

bmw-2002-pumpkin

Očitno Kramer ni največji ljubitelj elektronike, saj je po nakupu E30 serije 3 ugotovil, da želi nazaj svoj oranžen 2002. Takratni lastnik mu ga je na njegovo srečo prodal nazaj, vendar v precej zanemarjenem stanju. Vseeno Kramer ni obupal, v zadnjih letih mu ga je namreč uspelo obnoviti do zadnje podrobnosti, prav tako pa ga je oblekel v privlačno bučno oranžno barvo karoserije, ki mu izjemno dobro pristoji. Oglejte si ga v spodnjem posnetku.

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code