Naše razmere trenutno niso najbolj ugodne za vožnjo z odkritim kabrioletom, vendar ni povsod tako hladno in sneženo. V Abu Dhabiju vas namreč podnevi sonce ogreje s 30 stopinjami celzija, tam zato takšna vozila nikoli niso odveč.

Iz Združenih arabskih emiratov tako prihaja z M Performance deli napolnjena serija 4 cabrio, ki je predstavljena pri BMW Abu Dhabi Motors. Tam gotovo nikoli ne manjka najmočnejših in edinstvenih različic, prejšnji teden smo vam nazadnje predstavili tudi njihovo M235i. Komplet aerodinamike obsega običajne dele, kot so prednji spojler, stranski pragovi in zadnji difuzor, skupaj s privlačno dvobarvnim kompletom M platišč in Akrapovič izpušnega sistema s karbonskimi končniki izpuha.

V kabini boste sprva opazili rdeče Merino usnjeno oblazinjenje skupaj s karbonskimi dodatki in v Alkantaro ovit M Performance volanski obroč. Kot bi lahko pričakovali je serija 4 Cabrio prejela precejšnje število M logotipov in značk, tako znotraj kot zunaj, vendar se teh še zmeraj ne da primerjati z M3 limuzino, ki na sebi nosi neverjetnih 67 M vidnih logotpov.

Pod pokrovom motorja boste našli šestvaljni 3,0-litrski turbo motor, ki proizvede 306 konjskih moči in 400 Nm navora; ker pa to vozilo uporablja še M Performance Power Kit, se njegova zmogljivost poveča še za 34 KM in 50 Nm. To pa je že kar dobra alternativa močnejšemu bratu, F82 M4.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code