Tole pa je prava mojstrovina! Morda od zunaj BMW Z4 ne izgleda zelo dodelan, ko pa se vsedemo v notranjost postane jasno, da je bilo v vozilo vloženega ogromno dela in ljubezni.

To je uspelo narediti Carlex Design podjetju. Poljsko podjetje, specializirano za predelavo notranjosti vozil pa ni edino, ki svoj posel obvlada. Največja konkurenca je seveda bolgarski Vilner, ki je nazadnje predstavil najnovejši projekt: serijo 6 Cabrio, ki jo je imenoval Stormtrooper.

Carlex Design so Z4 imenovali “Red Carbonic” in, kot je obljubljeno v imenu, ima Z4 veliko rdečih in karbonskih podrobnosti, ki so v kontrastu z biserno belo barvo zunanjosti. Rdeča double spoke platišča in ujemajoči rdeči BMW znaki tudi spadajo v celotno tematiko vozila.

V kabini boste našli dva odtenka barv: črno, ki je uporabljena za Alcantara oblazinjenje in rdečo, uporabljeno za talne obloge, obloge vrat in dele armaturne plošče. Rdeči šivi dodajajo še en poseben pečat; slednje boste našli na sedežih, volanu, talnih oblogah in oblogah vrat, kot je prčakovano že iz imena, pa ne manjka karbonskih vložkov na volanskem obroču, centralni konzoli in menjalni ročici.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code