Serija 4 Gran Coupe ponuja najboljše obeh svetov: lažji dostop do zadnjih sedežev, obenem pa ohranja elegantno linijo serije 4 Coupe. Škoda torej, da ne obstaja M4 Gran Coupe, ali pač?

Če smo za trenutek povsem liberalni in spregledamo dejstvo, da naslednja predelava v vsakem primeru predstavlja šibkejše vozilo, preoblečeno v BMW M4, Gran Coupe z dodatkom M mišic sploh ne izgleda tako slabo. Zakaj ga BMW ni ustvaril, ni povsem jasno, morda je BMW F80 M3 dovolj za svet srednjerazrednih štirivratnih športnikov…

bmw-m4-gran-coupe (8)

Uporabnik Bimmerposta je objavil svoj projekt, osnovan na BMW 435i Gran Coupe. Očitno mu M Sport paket ni bil dovolj in se je odločil, da bo srečo preizkusil z deli karoserije, ki sicer pripadajo BMW M4 Coupeju. Tako je 435i prejel M pokrov motorja, sprednja blatnika, sprednji odbijač in cel kup notranjih delov. Da bi GC izgledal bolj kot originalu podoben, se je lastnik iz Los Angelesa odločil tudi za OEM 437M platišča.

bmw-m4-gran-coupe (10)

Na njegovem spisku je še razširitev zadnjih blatnikov, nakup prilagodljivega vzmetenja in izboljšanje zmogljivosti. Mislim, da je takšna predelava mnogim precej neokusna, v vsakem primeru pa bi na njegovem mestu odstranila M značko na pokrovu prtljažnika… konec koncev pa: vsakemu svoje.

Vir: Bimmerpost

1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code