Novi paket nadgradnje zmogljivosti, ki je bil do sedaj na voljo le za nekaj M modelov, je odslej na voljo tudi za BMW F80 M3 in F82 M4. Priljubljena M brata prejmeta 450, oziroma 19 konjskih moči več od standardne različice.

Čeprav se devetnajst konjev ne sliši pretirano veliko pa nadgranja moči vseeno precej občutno izboljša zmogljivost. BMW M3 limuzina in M4 coupe s Competition paketom in 450 konjskimi močmi do stotice potrebujeta le okrogle štiri sekunde,  kabriolet pa 4,3 sekunde. Paket vključuje tudi adaptivno M vzmetenje “2VF Adaptive M Sport suspension”, ki je bilo dodatno dopolnjeno za izboljšanje vozne dinamike – skupaj s posodobljenimi voznimi načini Comfort, Sport in Sport +. Standardni aktivni M diferencial na zadnji osi in DSC Dynamic Stability Control sta tudi prejela nekaj sprememb, ki sovpadajo z drugimi nadgradnjami.

bmw-m3-m4-competition-paket (5)

V notranjosti svoj individualizem izraža HiFi ozvočenje z opcijskim Harman Kardon sistemom, M športnimi sedeži za še bolj udobno in stabilno pozicijo za volanom v kombinacji karbona/ Anhracite barve in varnostnimi pasovi v M barvah. Za edinstven in unikaten izgled so poskrbela povsem nova kovana in polirana optimizirana 20-palčna platišča oblike 666 M s pnevmatikami dimenzij 265/30 R20 spredaj in 285/30 R20 zadaj. Lepotne spremembe vključujejo tudi BMW Individual Shadow Line poudarke, za boljše rjovenje brutalnežev je tukaj M športni izpušni sistem s črnimi kromiranimi zaključki izpuha.

V Nemčiji boste za nadgradnjo odšteli 7,300 evrov za Coupe in limuzino, za kabriolet pa 6,400 €.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code