Posebno razširjena, spuščena in vizualno modificirana vozila so namenjena prav pritegovanju pogledov in to seveda razumemo. A občasno koga tudi zanese in pri modificiranju pretirava. SEMA Show je še posebej znan po predelovalskih presežkih...

Krasen primer pretiravanje je morda prav BMW M4, ki je bil opažen že pred samim odprtjem letošnjega sejma SEMA v Združenih državah Amerike.

Oblepljen oz. obarvan je bil v nekakšen sivo srebrn mat odtenek, kar smo lahko že videli v preteklosti, najbolj pa preseneti ekstremno širok razširitveni paket. Verjetno gre za najširše zastavljene elemente kar smo jih do sedaj videli. Izgledajo kot da so iz ogljikovih vlaken, če pa je material tudi v resnici le-ta zaenkrat ne moremo potrditi.

bmw-m4-widebody-sema-2017 (10)

Sprednji del je vizualno popolnoma spremenjen ter napadalno “nabit” in bolj kot na M4 spominja na močno modificiranega Ford Shelby Mustang. Zadek je prav tako močno spremenjen; namesto štirih izpušnih zaključkov vidimo le dva, dizufor je ogromen, prav tako pa tudi pretirano velik spojler. Na boku opazimo ogromna črna platišča z rumenimi zavornimi ploščicami, izbočene pragove ter močno razširjene blatnike. Sprednja in zadnja svetila so modernega izgleda in nič kaj serijskega izgleda.

V potniški kabini je uporabljeno veliko alkantare, najdemo pa tudi zanimive športne poprodajne sedeže.

Kaj pravite, je ta BMW M4 čudovit ali ogaben?

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code