BMW je zelo dobro poznan po tem, da velikokrat sodeluje z raznimi umetniki širom sveta. Največkrat je moč videti BMW Art Car avtomobile, iz katerih umetniki ustvarijo pravo mojstrovino.

Primerek, ki vam ga predstavljamo danes pa ni te vrste, saj ge za povsem neodvisno predelavo od znamke. Umetnik, ki si ga je zamislil, Rene Turrek, je sicer že kar dobro poznan po raznih projektih. V preteklosti je namreč na X6 ”narisal ”Hulka”, na Lamborghini Gallardo pa kar motiv ”Captain America”. Odločil se je, da bo za i8 uporabil DC-Universe Joker tematiko, močno se je pa navezoval tudi na vlogo Jareda v Suicide Squad.

BMWBLOG-bmw-i8-joker- (13)

Izgleda kot, da je i8 odet v črno, rdečo, belo in zeleno barvo, a v resnici skriva veliko več. Če se pokrov motorja zmoči z vročo tekočino, lahko opazimo Jokerjev obraz. V kolikor barvo osvetlimo pod določenim kotom, pa opazimo napis ”haha”. Pritisnemo lahko tudi posebno tipko in opazimo še drug obris obraza. Za vas pa imamo dobro novico, saj je ta primerek od sedaj naprej možno tudi kupitiFaba Autowelt ga prodaja na spletnem portalu James Edition, prevoženih pa ima le 8 tisoč kilometrov. Cena znaša 239 tisoč evrov, kar je sicer precej več kot osnovni novi i8, a za tako unikaten primerek se nam to zdi povsem razumna cena.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code