Kamuflaža je bila plod vojaške industrije z namenom zakrivanja stavb, vozil, oseb...od vsega začetka pa je prisotna tudi na drugih različnih področjih ...

Avtomobilski proizvajalci jo uporabljajo, ko hočejo zakriti zasnove novih vozil. Na drugi strani pa so tu tudi predelovalci avtomobilov, ki kamuflažo uporabljajo z namenom večje prepoznavnosti njihovih stvaritev. Ena izmed slednjih je BMW M4 Coupe v sivem odtenku z dodatkom kamuflažnih vzorcev v črni in svetlo rumeni barvi. Vozilo zagotovo izstopa, kar je lahko tako dobro kot slabo; vse je namreč odvisno od želja lastnika.

Morda to ni vidno na prvi pogled, a ta M4 Coupe premore nabor predelanih koles. Izjemni primerki prihajajo izpod rok ameriškega podjetja Strasse Wheels, ki ima svoj sedež v Miamiju na Floridi. Gre za dimenzije 9×20 ” spredaj ter 10,5×20 ” zadaj. Središče je obarvano v satenasto črno, tu je še dodatno brušen titanov sijaj. Imenujejo se Deep Concave FS in so del serije SV1. Ponudba je bogata, dostopna v različnih barvnih kombinacijah ter dobavljiva za širok asortiman avtomobilov, vse od McLarna 720S do Acure NSX. Premore s turbino podprt 3.0-litrski motor, ki proizvede 425 konjskih moči ter 550 Nm navora.

Všeč? Nam zagotovo je!

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code