Ta zanimiv primerek sivega M4 je v svoje roke dobilo podjetje Vossen Wheels, ki izdeluje zelo priznana platišča. M4 v Mineral Grey barvnem odtenku je prejel nekaj zelo zanimivih poprodajnih elementov in po posegu deluje naravnost osupljivo!

BMW M4 je avtomobil, ki v osnovi ne potrebuje vizualnih posegov, saj že sam po sebi izgleda fenomenalno, dovolj agresivno in strah vzbujajoče. Njegov širok športen izgled poudarjajo razširjeni odbijači, velike zračne reže in linije, ki opozarjajo na njegovo zmogljivost. Motor, ki ga M4 skriva je namreč 3,0-litrski vrstni šestvaljnik s tehnologijo TwinPower Turbo, ki ob pritisku na plin “opreže” vseh 431 konjev, pri pospeševanju pa mu pomaga še 550 Nm navora. Mogočna konjenica zagotavlja več kot zadovoljiv pospešek; 4,1 sekunde do 100 km/h, huligan pa se ustavi šele pri elektronsko omejenih 250 km/h.

bmw-m4-red-vossen-wheels (9)

Kljub privlačnemu videzu pa se nekateri lastniki ne morejo odpovedati lastni personalizaciji vozila z dodajanje novih elementov ali zamenjavo le-teh. Lastnik Mineral Grey primerka se je odločil, da bo svojemu žrebcu zamenjal platišča, ki se po novem ujemajo z rdečim usnjem v notranjosti. Nanj je namreč namestil platišča Vossen VFS-1 velikosti 20×9 in 20×10,5. Barvni odtenek Candy Apple Red se popolno poda k temno sivemu odtenku karoserije, hkrati pa poskrbi, da M4 s svojim nenavadnim izgledom izstopa med množico povprečnežev.

Avtomobil je bil prilagojen pod vodstvom podjetja Prestige Wheel Centre. Oglejte si sivo-rdečega posebneža, ki navduši s svojim agresivno kontrastnim izgledom!

Vir: BMWblog

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code