Med najbolj lepimi barvnimi odtenki, ki jih ponuja BMW vsekakor spada tudi Estoril Blue. Barva pride še posebej do izraza pri zmogljivejših modelih kot je npr. BMW M240i, ki ga vidimo v tej poprodajni različici. Z nekaj kozmetičnimi popravki in novimi platišči mali zmogljivi kupe še bolj izstopa iz povprečja.

Čisto iskreno rečeno je izbira zunanje barve nove serije 2 kupe precej težko opravilo. Izbira, ki jo bavarski gigant ponuja za ta model je zares obsežna in zelo lepa. Ena izmed teh je kovinska Estoril Blue, ki jo lahko izberete pri BMW M240i in velja za en najlepših odtenkov, ki so na voljo. Prav ta barva namreč poudari linije vozila zaradi česar bo tudi prva izbira marsikaterega lastnika, saj še posebej pristoji tej najmočnejši M Performance različici.

BMW M240i poganja 3,0-litrski BMW TwinPower Turbo, ki razvije 340 konjskih moči in 500 Nm navora. M240i to pomaga, da pospešuje zares hitro in do 100km/h potrebuje le 4,4 sekunde. Za odvisneže od hitrosti naj povemo, da M240i doseže elektronsko omejenih 250km/h.

Estoril Blue BMW M240i

Lastnik tega vozila se je odločil, da njegov BMW potrebuje več blišča. Zato mu je dodal nekaj aerodinamičnih dodatkov in poprodajna platišča. Platišča, ki jih je lastnik izbral so VMR V810 velikosti 19×8,5 spredaj ter 19×9,5 zadaj. Obarvana so v barvni odtenek Hyper Silver, kar se izvrstno poda k čudoviti Estoril Blue barvi karoserije vozila.

Naknadno so bili nameščeni tudi M Performance deli; sprednji podaljšek spojlerja, stranski pragovi, zadnji difuzor, zadnji spojler na prtljažnih vratih in BMW M Performance izpušni sistem.

Vir: VMR Wheels

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code