BMW M235i je kot večino avtomobilov tega razreda izredno lep na pogled. Zaradi športne navdihnjenosti pa ima tudi zelo premišljene in izrazite elemente. In ko želimo elemente še dodatno poudariti pokličemo na pomoč podjetje Manhart.

Z nabitim in agresivnim izgledom novi deli poudarjajo atletski karakter vozila, ki pokaže svoj pravi Jaz po zaslugi nemškega predelovalca. Seveda za odličen izgled kot vedno poskrbijo čudovita platišča, tokrat podjetja HRE.

Najbolj opazen element te male žepne rakete je vsekakor velik in kompakten zadnji spojler. Če gledamo le spojler izgleda sprva nekoliko pretiran, a v kombinaciji z obsežnimi razširitvenimi dodatki deluje perfektno umeščen na malega športnika. Spredaj lahko opazimo spremenjen odbijač in spojler, z večjimi zračnimi režami in močno razširjenim odbijačem. Za fenomenalno zaokrožen izdelek poskrbi elegantna siva barva in črne ledvičke na sprednji maski vozila.

Manhart-BMW-M235i (6)

Kot se spodobi za takšno zver so bili razširjeni tudi koloteki, pod njimi pa so sedaj nameščena 19-palčna HRE platišča v črnem odtenku. Tako sprednji kot zadnji del vsebujeta nove vhodne in izhodne zračne reže, kar izboljša aerodinamiko vozila. Zadek avtomobila je bil za bolj edinstven izgled občutno spremenjen, saj se lahko pobaha s povsem novim odbijačem in difuzorjem.

Avtomobil po posegu izgleda veliko bolj agresiven, paket dodatkov ter platišča pa dajo vozilu M235i tisti pravi športen in napadalen izgled, ki si ga zasluži!

BMW M235i sicer v osnovi iz 3,0-litrskega vrstnega šestvaljnika na cesto prenese do 326 konjskih moči, kar je nevarno blizu moči, ki jo razvije BMW M2. Če je dotični primrek prejel tudi nadgradnjo moči žal ni znano.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code